Binky Womack levert ons “Vitamine B”

Spread the love

Amerikanen, die zogenaamd al dat koninklijke familiebedrijf achter zich hebben gelaten in 1776, willen nog steeds dynastieën vestigen. Als een politicus kinderen heeft, vragen alle experts zich af of die dochter of zoon de mantel zal pakken als de oudere politicus het toneel verlaat. Soms is de volgende generatie klaar voor de taak. Meestal zijn ze dat niet. Hetzelfde gebeurt ook in het bedrijfsleven. De beroemde naam opent de deur net ver genoeg voor de volgende generatie om naar binnen te rennen en als ze er eenmaal zijn, zijn ze er – of ze het verdienen om daar te zijn of niet.

Zo werkt het niet in muziek en sport. De Currys en Mannings van de wereld zullen niet rondkomen, simpelweg omdat papa of mama in de profs speelden. Ze moeten aantonen dat ze kunnen leveren. Muzikanten als Curtis ‘Binky’ Womack moeten ook bewijzen dat ze waardige opvolgers van het familiebedrijf zijn. Binky is precies dat aan het doen, eerst door een bekwame leerling te zijn die leerde wat zijn legendarische vader en ooms hem moesten leren, en vervolgens door het werk te doen als een veelgevraagd muzikant voor een who’s who van R&B, pop en hip -hop acteert.

De afgelopen jaren is hij op eigen houtje gestapt als gitarist, songwriter en leadzanger, en zijn nieuwe jam, “Vitaman B”, is er een waar fans van die goede soulzang dol op zullen zijn. “Vitaman B” gaat door de muziek à la carte lijn en grijpt hier soul-invloeden, gospel- en doo-wop-harmonieën daar en wat zuidelijke soul-verhalen over een man die het soort medicijn heeft dat genezende balsem zal zijn voor een geliefde uitgehongerde vrouw. Met “Vitaman B” biedt Binky Womack zichzelf aan als de remedie voor elke kerel die op zoek is naar een liefdesdoorbraak. Bekijk hier “Vitaman B”.Geef een antwoord

Specify Facebook App ID and Secret in the Super Socializer > Social Login section in the admin panel for Facebook Login to work

Specify Twitter Consumer Key and Secret in the Super Socializer > Social Login section in the admin panel for Twitter Login to work

Specify Instagram App ID and Instagram App Secret in the Super Socializer > Social Login section in the admin panel for Instagram Login to work

error

Social Media