R & B-zanger Stokley brengt nieuwe performance-video uit voor “Cascade – LVRS Quarrel Mix” | KIJK MAAR! Kondigt nieuw merkpartnerschap aan met Symphony Chips

Spread the love

Het gastronomische merk Symphony Chips, eigendom van zwart, is verheugd om hun nieuwe merkpartnerschap aan te kondigen met de multi-Grammy genomineerde R & B-ster Stokley. Samen zullen Symphony Chips en Stokley werken om chipliefhebbers te inspireren om voor een gezondere snack te kiezen.

Symphony Chips is sinds de oprichting uitgegroeid tot een van de snelstgroeiende merken voor gastronomische aardappelchips en wordt nu in het hele land verkocht in winkels zoals Whole Foods, Target en Walmart. Symphony Chips is de enige chip die is gemaakt van een speciale, kenmerkende, gepatenteerde mix van 28 kruiden en specerijen die je smaakpapillen bij elke hap wakker zullen maken en je een harmonieuze ervaring zullen geven. Symphony Chips bevat niet-GMO, geen MSG, volledig natuurlijk en veganistisch vriendelijk. Ze zijn er in drie dynamische smaken: origineel, gerookt en balsamico. Het merk is onder de aandacht gebracht door veel verkooppunten, waaronder het segment Good Morning America Deals en Steals.

“We zijn verheugd dat zo’n veelgeprezen artiest als Stokley zijn Symphony-spirit naar ons merk en onze klanten brengt. Als merk geloven we echt in authenticiteit en originaliteit ”, zegt Dondre Anderson, Symphony Chips. “Stokley belichaamt deze dingen; dus perfect op één lijn met ons merk en we kijken uit naar een langdurige relatie. Zijn stem, liedjes en sterke drank zijn net zo harmonieus als onze smaken. Samen zullen we zingen. “

Met deze nieuwe relatie kijken zowel Symphony als Stokley er naar uit om chipliefhebbers wereldwijd te betrekken bij opwindende consumentenervaringen. De details van de verloving worden nog steeds ingekaderd. Fans kunnen echter verwachten dat het merk en Stokley samenkomen via verschillende sociale en virtuele ervaringen.

Bekijk meer muziek van Stokley op T.U.M.S. door HIER te klikken!

“Symphony Chips is geweldig en ik vind het geweldig om deel uit te maken van hun evolutie. En dit partnerschap had niet op een beter moment kunnen plaatsvinden. Geloven in organische groei en vooruitgaan, dat is het uitgangspunt van mijn aanstaande album. Werken met dit geweldige familiemerk wordt een match made in chip heaven ”, aldus Stokley. “Om nog maar te zwijgen, de smaken zijn echte kruiden en specerijen, versus chemicaliën, kunstmatige smaken en kleuren. Net als bij het maken van muziek, proef je de liefde in elke chip. “

Stokley maakt zich ook op voor de release van zijn tweede album Sankofa dat deze zomer uitkomt. Deze week bracht hij de “Cascade-LVRS Quarrel Mix” uit met een live performance video. Deze versie is uitgekleed om een ​​meer intieme en verleidelijke kant van de single te onthullen. Het is momenteel beschikbaar op alle DSP’s.

Over Stokley
Stokley is een multi-Grammy-genomineerde zanger, songwriter, producer en percussionist, die vooral bekend is als de voormalige leadzanger en studiodrummer van de legendarische band Mint Condition. Gedurende zijn carrière heeft Stokley bijgedragen aan vele muziekklassiekers van artiesten als Prince, Janet Jackson, Michael Jackson, Alicia Keys, Luther Vandross en meer. Stokley begon aan zijn solo en bracht in 2017 zijn eerste soloalbum Introducing Stokley uit, met de hitsingles Organic en Level. Hij bereidt zich nu voor om in 2021 zijn tweede album Sankofa uit te brengen.

Over Symphony Chips
Symphony Chips is een zwart gastronomisch familiebedrijf dat is opgericht door de gepensioneerde chef-kok Andre ’Anderson uit Las Vegas. Oorspronkelijk begonnen als kruidenmerk, is het bedrijf uitgegroeid tot een aardappelchipbedrijf en uitgegroeid tot een van de snelst groeiende kleine bedrijven. Haar missie is om de wereld een betere snackervaring te bieden en de gemeenschappen te versterken die dit het meest nodig hebben. Door middel van hun non-profit Symphony Crumbs zullen ze de gemeenschap versterken door werkgelegenheid en werkgelegenheidstrainingen aan te bieden.

Geef een antwoord

Specify Facebook App ID and Secret in the Super Socializer > Social Login section in the admin panel for Facebook Login to work

Specify Twitter Consumer Key and Secret in the Super Socializer > Social Login section in the admin panel for Twitter Login to work

Specify Instagram App ID and Instagram App Secret in the Super Socializer > Social Login section in the admin panel for Instagram Login to work

error

Social Media