TV One’s UNSUNG zal deze week Bobby V vertonen – Zie Preview

Spread the love

Geheel nieuwe afleveringen van TV One’s originele docu-serie ‘UNSUNG gaan verder op zondag 2 mei. UNSUNG leidt de avond met Bobby V om 21.00 uur. ET / 8C.

Bobby V, formeel bekend als Bobby Valentino, maakte zijn muzikale debuut in het midden van de jaren 90, als ¼ van de R & B-tienergroep Mista. Bobby deelt zijn reis naar succes en zijn voortdurende strijd om door de vele ups en downs van een carrière van meer dan 20 jaar te blijven gaan.

De zevenvoudig NAACP Image Award-winnende serie UNSUNG vervolgt het seizoen met even onvergetelijke verhalen van een breed scala aan artiesten, waaronder Bobby V, Lyfe Jennings en The Jones Girls. UNSUNG, een van de langstlopende series van het netwerk, belicht de carrières en verkent het persoonlijke leven van enkele van de meest getalenteerde, veelzijdige en invloedrijke zwarte vocale artiesten.

Geef een antwoord

Specify Facebook App ID and Secret in the Super Socializer > Social Login section in the admin panel for Facebook Login to work

Specify Twitter Consumer Key and Secret in the Super Socializer > Social Login section in the admin panel for Twitter Login to work

Specify Instagram App ID and Instagram App Secret in the Super Socializer > Social Login section in the admin panel for Instagram Login to work

error

Social Media