New Ariizon klinkt klassiek in “Never Let Go”

Spread the love

De in Cali gevestigde Gospel-groep New Ariizon (genoemd ter ere van Psalm 102) is nieuw voor ons, maar we zijn blij dat we ze eindelijk hebben gehoord, meer dan drie decennia na hun carrière. Het kwintet, bestaande uit leden Duke Lane, Al Ross, Marcus Griffin, Juliet Smith en Herman Jackson, heeft een geluid dat verwijst naar de soulvolle inspirerende vibe van die Detroit-grootheden The Winans en Commissioned. En de groep heeft de melodieën die bij de close harmonieën passen.

New Ariizon heeft overal opgetreden, zowel acappella als met een band, fans winnen en zielen helpen redden.

De combinatie van geweldige zang en sterk materiaal wordt voortgezet op de nieuwe single “Never Let Go”. Mede geschreven door Duke Lane en Sylvester Burks, gebruikt het een veerkrachtig, melodieus deuntje om een ​​boodschap over doorzettingsvermogen over te brengen. Duke Lane vertelt ons: “Dit lied gaat over de beproevingen en beproevingen die jullie zullen meemaken; het gaat over het verdriet dat je zult hebben, het gaat over de ups en downs die je zult hebben. Het gaat erom op je gezicht te vallen en je geloof en je vertrouwen te behouden dat Hij je erdoorheen zal leiden – laat Zijn hand nooit los. “

Dat is een bericht dat velen van ons in deze meest moeilijke tijden moeten horen, en de vijf leden van New Ariizon brengen het prachtig over. Bekijk “Never Let Go” hieronder en verwelkom New Ariizon bij CDES.

Geef een antwoord

Specify Facebook App ID and Secret in the Super Socializer > Social Login section in the admin panel for Facebook Login to work

Specify Twitter Consumer Key and Secret in the Super Socializer > Social Login section in the admin panel for Twitter Login to work

Specify Instagram App ID and Instagram App Secret in the Super Socializer > Social Login section in the admin panel for Instagram Login to work

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

error

Social Media