Zanger Anthony Hamilton brengt nieuwe single “You Made A Fool Of Me” uit

Spread the love

Klaar om te proeven wat er zal gebeuren tijdens de aankomende full-length van Anthony Hamilton in augustus? Om te beginnen wekt hij dat beruchte romantische onderwerp ‘Charlene’ weer op, dat een van de vele tophits was die voor Billboard R&B en Grammy genomineerd waren. Bijna twee decennia later kookt de wraak uiteindelijk in ‘You Made A Fool Of Me’, terwijl Hamilton’s altijd bevelhebbende tenor zijn bedoelingen uitspreekt onder de productiebegeleiding van Jermaine Dupri en Manuel Seal, die verantwoordelijk waren voor Hamilton’s doorbraak 2004-cd, Comin From Waar ik vandaan kom – waar Charlene voor het eerst werd geïntroduceerd. In een smeltkroes van soepele R&B besprenkeld met gospel, zijn de beschuldigingen van valsspelen allemaal uiteengezet: “Je hebt nooit gezegd dat je spijt had van wat je deed / en ik zou je nooit zo kunnen doen.” Hoewel het verhaal vele malen is verteld, verkoopt Hamilton dit afwijzingsbericht resoluut aan deze voormalige minnaar.

Geef een antwoord

Specify Facebook App ID and Secret in the Super Socializer > Social Login section in the admin panel for Facebook Login to work

Specify Twitter Consumer Key and Secret in the Super Socializer > Social Login section in the admin panel for Twitter Login to work

Specify Instagram App ID and Instagram App Secret in the Super Socializer > Social Login section in the admin panel for Instagram Login to work

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

error

Social Media