S.E.L doet ons versteld staan van “Melodic Harmony”

Spread the love

We volgen de Britse zangeres S.E.L (Soulful Emma-Louise) al het grootste deel van een decennium, maar we hebben nog nooit het genoegen gehad een volledig album te horen van de voormalige Soul II Soul-zangeres. Dat eindigt dit voorjaar met de langverwachte release van Loc’d In Consciousness (klik op de link om clips te horen), en laat ik zeggen dat het het wachten waard was.

Loc’d is de droom van een dance-muziekliefhebber, die doet denken aan de beste muziek van The Brand New Heavies, maar met al dat goede naar voren gebracht in een modern pakket. Gevuld met live funkbeats en zoete soulvolle melodieën, herinnert het ons eraan hoe rijk de soulgeluiden van de late jaren 80 en vroege jaren 90 waren.

Er staat geen slecht nummer op de schijf, maar we zijn vooral enthousiast over de eerste single, “Melodic Harmony”. Het is een helder, zalig vrolijk nummer met afwisselend staccato en soepele soulvolle vocalen en een groove die dagenlang aanhoudt.

Dit is een van de beste nummers van een van de beste albums die we dit jaar hebben gehoord, en we zijn er trots op de bijbehorende video te delen als wereldpremière. Neem even de tijd om deze verbinding hieronder te bekijken. Misschien heb je gewoon een nieuwe favoriet.

Wereldpremière-video – S.E.L – ‘Melodic Harmony’

Geef een antwoord

Specify Facebook App ID and Secret in the Super Socializer > Social Login section in the admin panel for Facebook Login to work

Specify Twitter Consumer Key and Secret in the Super Socializer > Social Login section in the admin panel for Twitter Login to work

Specify Instagram App ID and Instagram App Secret in the Super Socializer > Social Login section in the admin panel for Instagram Login to work

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

error

Social Media