Tv-ster Regina Madre zal “Never Be The Same” zijn

Spread the love

Hoewel ze bij velen bekend is vanwege haar jaren op televisie met haar echtgenoot Terry Crews, heeft Rebecca King-Crews een lange muziekgeschiedenis. Ze had de zegen om op te groeien in de buurt van muziek, en ze wist altijd dat dit ondankbare geschenk haar nooit volledig zou verlaten, dankzij haar moeder en vader – respectievelijk een muzikant en een operazangeres. Dat gezegd hebbende, zelfs met de rijkdom aan talent in haar carrière, van theater tot koordirectie, was de in Gary, Indiana geboren Crews bereid om vaak op te offeren namens haar familie. Maar toen ze er uiteindelijk voor koos om op te nemen onder haar Honeybear Music-label en haar artistieke alter ego, Regina Madre, was SoulTracks daar om haar eerste twee singles te begroeten, “(I Keep) Holdin On” in 2018 en “Destiny” een jaar later. En het lezerspubliek werd aangetrokken door die coole, gepassioneerde zang en machtige pen die Regina beschouwt als ‘wandelende soundtracks’.

Hoewel het lang wachten heeft geduurd, verwelkomt ST Regina nu weer voor First Listen met haar verhaal over huwelijksproblemen, getiteld “Never Be The Same”. Gesteund door een levendig gruwelijke video met dank aan Andrew William Ralph, illustreert Regina de misverstanden die een solide relatie kunnen overvallen. En de songtekst sneed alle kanten op, ondanks een blijk van sterk geloof op het einde: “Je hebt me je duistere baby laten zien / Nu heb ik een hart van jade / En ik verafschuw je / Maar ik kan je geen afscheid nemen.” Over het algemeen haalt Regina haar artistieke best naar voren voor ‘Never Be The Same’, met een heldere R & B / pop-filmische opstelling van piano, strijkers en koor, verzegeld met een al meeslepend verhaal. Bekijken.

Regina Madre – “Never Be The Same”

Geef een antwoord

Specify Facebook App ID and Secret in the Super Socializer > Social Login section in the admin panel for Facebook Login to work

Specify Twitter Consumer Key and Secret in the Super Socializer > Social Login section in the admin panel for Twitter Login to work

Specify Instagram App ID and Instagram App Secret in the Super Socializer > Social Login section in the admin panel for Instagram Login to work

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

error

Social Media