Jaren 70 sterren The Pockets keren terug naar “Work It Out”

Spread the love

CDES herinneren zich ongetwijfeld de funky band The Pockets uit Baltimore. Geholpen door Earth Wind & Fire, werd de achtkoppige band halverwege de jaren 70 getekend door Columbia Records en bracht een door Verdine White geproduceerd album uit dat in 1977 de top 20 hit “Come Go With Me” opleverde.

Na nog twee sterke albums gingen The Pockets uit elkaar, maar werden herinnerd door fans van soul en funk uit de jaren 70. Een gereconstrueerde versie van de groep, geleid door de broers Greg en Gary Grainger, ontstond vijf jaar geleden en is begonnen met optredens over de hele wereld.

Nu zijn we verheugd dat The Pockets weer op de kaart staan. In samenwerking met mixmaster Dave Lee heeft de groep “Work It Out” uitgegeven, een dansnummer dat de band fantastisch klinkt, een nummer levert dat onze stoelen in beweging brengt, samen met een positieve boodschap over het oplossen van problemen in moeilijke tijden.

Bekijk “Work It Out” hieronder, en verwelkom samen met ons The Pockets!

The Pockets – “Work It Out” (Dave Lee Rework)

Geef een antwoord

Specify Facebook App ID and Secret in the Super Socializer > Social Login section in the admin panel for Facebook Login to work

Specify Twitter Consumer Key and Secret in the Super Socializer > Social Login section in the admin panel for Twitter Login to work

Specify Instagram App ID and Instagram App Secret in the Super Socializer > Social Login section in the admin panel for Instagram Login to work

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

error

Social Media