R & B-zanger L. Young brengt nieuwe single ‘He’s Not The One’ uit

Spread the loveStripped Down Music Group & Top Notch Music kondigden de release aan van de nieuwe single van soul singer-songwriter L. Young getiteld “He’s Not the One. “De R&B ballad is vandaag beschikbaar voor streaming en download op alle digitale platforms. Met een doorgewinterde geschiedenis in de muziekindustrie heeft L. Young een uitgebreide catalogus van soloalbums uitgebracht over een periode van meer dan 14 jaar.

L. Young, geboren en getogen in Louisville, KY, woont nu in Los Angeles. L. heeft de studio en het podium gesierd met artiesten als Stevie Wonder, Coldplay, Seal, David Foster, John Mayer, BabyFace, Aaron Neville en Toni Braxton om er maar een paar te noemen.

Enkele van zijn songwriting- en productiekredieten omvatten het co-schrijven van de top 5 single en titeltrack van Jessy J’s # 1 Billboard-debuutalbum Hot Sauce uitgebracht in september 2011, schrijven en produceren op KeKe Wyatt’s 2010-release Who Knew, en haar 2011-release Unbelievable , productie van Babygirl (Terrys Theme) voor B2K op de platina verkopende 2002 Barbershop Soundtrack. L. heeft ook nummers op de platina-verkopende soundtracks Booty Call, Dangerous Grounds, The Long Kiss Goodnight en Dough Boys.

Ga naar om ‘He’s Not the One’ van L. Young te streamen of om hem op sociale media te vinden:

“He’s Not the One” – Single

Geef een antwoord

Specify Facebook App ID and Secret in the Super Socializer > Social Login section in the admin panel for Facebook Login to work

Specify Twitter Consumer Key and Secret in the Super Socializer > Social Login section in the admin panel for Twitter Login to work

Specify Instagram App ID and Instagram App Secret in the Super Socializer > Social Login section in the admin panel for Instagram Login to work

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

error

Social Media