Sherree Patrice is het “diepe type”

Spread the love

Als er in Webster’s Dictionary een vermelding was voor “vocale kameleon”, zouden de naam en het gezicht van Sherree Patrice op die pagina staan. Haar carrière omvatte het werken met legendes in meerdere muzikale genres. Vanaf haar begin met Nancy Wilson, tot zingen met artiesten als Whitney Houston, George Michael en Faith Hill, tot toeren met David Foster en Mariah Carey, heeft Sherree aanzienlijke bijdragen geleverd aan alles wat ze heeft aangeraakt. Deze stamboom heeft de weg geëffend voor haar laatste release, de verleidelijke single “Deep Type”.

Gesteund door eenvoudige percussie, piano en bas, is Sherree in staat een hoopvolle liefdesboodschap over te brengen. “Deep Type” beschrijft een relatie die “de tand des tijds heeft doorstaan, samen bleef rijden of doodging”. Een liefde die lagen heeft en de stormen heeft doorstaan, is een liefde die het waard is om gevierd te worden, en Sherree doet dat door haar Gospel- en R & B-invloeden te mengen met de sterke lyrische basis. “Deep Type” is sterk genoeg om een ​​thuis te vinden op meerdere radioformaten, wat een weerspiegeling is van Sherree’s vermogen om zich aan te passen aan meerdere doelgroepen.

Als de nieuwste single van haar aanstaande album, bekijk “Deep Type” en laat de kunstenaarschap van Sherree Patrice het belang van eeuwige liefde en innemende muziek versterken.

Sherree Patrice – “Deep Type”

Geef een antwoord

Specify Facebook App ID and Secret in the Super Socializer > Social Login section in the admin panel for Facebook Login to work

Specify Twitter Consumer Key and Secret in the Super Socializer > Social Login section in the admin panel for Twitter Login to work

Specify Instagram App ID and Instagram App Secret in the Super Socializer > Social Login section in the admin panel for Instagram Login to work

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

error

Social Media