David Tobin heeft “Magic In Love” gevonden

Spread the love

We volgen de jongens van het duo Cool Million al een hele tijd als een act, maar steeds vaker horen we geweldig productiewerk van hen met andere artiesten. Die snaar gaat verder met de nieuwe single van de in New Jersey geboren David A. Tobin, die wordt geproduceerd door CM’s Rob Hardt.

We hoorden Tobin een tijdje terug gast op Cool Million’s “Save Your Love For Me”, en hij brengt zijn krachtige zang naar de nieuwe “Magic In Love” een vrolijk nummer dat precies goed voelt voor een seizoen waarin de bloemen bloeien en bomen ontluiken. . Met de vocale hulp van Sommore, gaat “Magic Love” over in een volledig dansbare roep en reactie die SoulTrackers van links naar rechts laat zwaaien. Bekijk “Magic Love” hieronder en vertel ons wat je ervan vindt!

David A. Tobin – “Magic In Love” (Rob Hardt Mix)

Geef een antwoord

Specify Facebook App ID and Secret in the Super Socializer > Social Login section in the admin panel for Facebook Login to work

Specify Twitter Consumer Key and Secret in the Super Socializer > Social Login section in the admin panel for Twitter Login to work

Specify Instagram App ID and Instagram App Secret in the Super Socializer > Social Login section in the admin panel for Instagram Login to work

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

error

Social Media