Phyllis Hyman wordt geëerd met een prachtige retrospectieve carrière van negen schijven

Spread the love

Ze is een van de helderste klassieke soulsterren aller tijden en een iconische zangeres die ons veel te vroeg heeft verlaten. Phyllis Hyman betekent veel voor veel muziekfans, en op 31 juli krijgt ze de toepasselijke koninklijke behandeling van Soul Music Records, met een luxe retrospectief van negen schijven over haar carrière getiteld Phyllis Hyman – Old Friend: The Deluxe Collection 1976 -1998 (klik op link om te reserveren).

“Phyllis doorkruiste op een creatieve manier de soul / R & B- en jazzgenres vanaf het midden van de jaren 70 tot haar overlijden halverwege de jaren 90, met haar direct herkenbare en onderscheidende vocale stijl, en ontwikkelde een solide kader van veeleisende muziekkopers met albums voor Buddah, Arista en Philadelphia International Records, hier verzameld, samen met een aantal bonustracks en gastoptredens voor in totaal 113 nummers. Deze doos met negen cd’s heeft de toepasselijke naam The Deluxe Collection en is liefdevol gemaakt door SoulMusic.com-oprichter David Nathan in samenwerking met Glenda Gracia, manager en uitvoerster van het landgoed Phyllis Hyman, die een ontroerend en persoonlijk essay bijdraagt. De bekende schrijfster Janine Coveney geeft een oprecht eerbetoon met een overzicht van de muziek van Phyllis; terwijl Michael Lewis van SoulMusic Records zijn mening geeft over de meeslepende live-optredens van Phyllis. Old Friend: The Deluxe Collection, in een prachtig ontworpen doos met kunstwerken van Roger Williams en geweldige mastering van Nick Robbins, is een passende viering van de bijdrage van Phyllis Hyman door middel van muziek, ter herdenking van de verjaardag van haar 72e verjaardag, op 6 juli. ”

The collection includes the following discs:

Disc 1, PHYLLIS HYMAN (debut album)

Disc 2, SOMEWHERE IN MY LIFETIME

Disc 3, YOU KNOW HOW TO LOVE ME

Disc 4, 1981’s CAN’T WE FALL IN LOVE AGAIN

Disc 5, GODDESS OF LOVE

Disc 6, LIVING ALL ALONE (Philadelphia International Records debut)

Disc 7, PRIME OF MY LIFE

Disc 8, I REFUSE TO BE LONELY,

Disc 9, FOREVER WITH YOU (previously-unreleased recordings)

Dit klinkt als een ongelooflijke verzameling en we kunnen niet wachten om het te horen (vooral Disc 9!). Felicitaties aan het team van Soul Music Records voor het zo liefdevol samenstellen. “

Geef een antwoord

Specify Facebook App ID and Secret in the Super Socializer > Social Login section in the admin panel for Facebook Login to work

Specify Twitter Consumer Key and Secret in the Super Socializer > Social Login section in the admin panel for Twitter Login to work

Specify Instagram App ID and Instagram App Secret in the Super Socializer > Social Login section in the admin panel for Instagram Login to work

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

error

Social Media