“Unsung” sluit seizoen af met de biografie van The Jones Girls – zie hoogtepunten

Spread the love

19 mei 2021 – De seizoensfinale van TV One’s originele docu-serie ‘UNSUNG’ wordt aanstaande zondag 23 mei uitgezonden. UNSUNG zal om 21.00 uur het verhaal van The Jones Girls vertellen. ET / 8C De R & B-zus Shirley Jones deelt het verhaal van succes en hoe hun nalatenschap tot op de dag van vandaag voortleeft. Dit seizoen werden fans getrakteerd op een voorproefje van afleveringen met de nieuwe digitale serie, Unwind with Syleena Johnson. Elke aflevering werd gepubliceerd op TVOne.TV en de sociale mediaplatforms van TV One. Syleena reageerde op clips, deelde anekdotes en voorzag de kijkers van cocktailrecepten om tot rust te komen terwijl ze zowel ONGESCHONDEN als ONGECENSUREERD keken. Elke aflevering werd afgesloten met het herinneren van de kijkers aan hun kans om een ​​Amazon-cadeaubon van $ 250 te winnen. The Jones Girls, een trio van zussen met enkele van de meest zijdezachte harmonieën in de geschiedenis van de soul.Shirley Jones vertelt over de reis die ze met haar zussen deelde in hun opkomst tot soulfame en hoe ze nog steeds de erfenis voortzet. De zevenvoudig NAACP Image Award-winnende serie UNSUNG had een explosief seizoen met even onvergetelijke verhalen van een breed scala aan artiesten, waaronder Morris Day, Hezekiah Walker, Keith Walker, Mystikal, Leela James, Syleena Johnson, Bobby V en Lyfe Jennings. UNSUNG, een van de langstlopende series van het netwerk, belicht de carrières en verkent het persoonlijke leven van enkele van de meest getalenteerde, veelzijdige en invloedrijke zwarte vocale artiesten.

Geef een antwoord

Specify Facebook App ID and Secret in the Super Socializer > Social Login section in the admin panel for Facebook Login to work

Specify Twitter Consumer Key and Secret in the Super Socializer > Social Login section in the admin panel for Twitter Login to work

Specify Instagram App ID and Instagram App Secret in the Super Socializer > Social Login section in the admin panel for Instagram Login to work

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *