Zanger Timothy Bloom brengt nieuwe single “Losing My Mind” uit

Spread the love

TIMOTHY BLOOM, tweevoudig GRAMMY-bekroonde producer en songwriter kondigt zijn nieuwste single “Losing My Mind” aan. Simone Amelia Jordan (Sirius XM, The Source) noemt Bloom “een icoon in de maak”, en met zijn verschillende samenwerkingen van artiesten variërend van Ne-Yo en Smokey Robinson bevestigt dit. Bloom blijft bloeien terwijl zijn muziek een hele wereld van genezing en therapie creëert. Gelukkig bestond Blooms reis uit het ervaren van de wereld en het maken van muziek. Nadat hij zijn middelbare school had afgerond, vertrok hij naar Duitsland om zijn carrière in een jongensband voort te zetten; “

Ik kon me op dat moment alleen maar om muziek geven.” Toen de ervaring van Bloom zijn beloop had, verhuisde Bloom terug naar de VS, waar hij in kamers belandde met mentoren en binnenkort medewerkers. Hij breidde zijn werk snel uit en tekende uiteindelijk bij Interscope Records. Bloom behield zijn creatieve, risicovolle onafhankelijkheid met zijn volledige debuut in 2014, zijn eerste Billboard-kaart. Met zijn reeks samenwerkingen en internationale ervaringen is zijn nieuwste album de verwelkoming van zoiets krachtigs. “We gaan allemaal door een aantal heel interessante persoonlijke uitdagingen, en net zoals je misschien iemand inhuurt om je huis schoon te maken, is deze plaat bedoeld om binnen te komen en de harten en geesten te reinigen.

Mensen die gelukkig, verdrietig en worstelend zijn – waar je ook bent. Er is een eenheid in deze muziek ” “LOSING MY MIND” ging onlangs in première op alle digitale platforms. Geschreven door Timothy Bloom, werd het nummer geïnspireerd tijdens het ontwaken van Covid-19. “Vorig jaar 2020 was ik 4 jaar met iemand samen en het was de ergste breuk rond die tijd, alleen en verward, ik had een ongeluk, ze kwam niet om me te troosten, en weken later was er een andere kerel in haar slaapkamer … soo … Ik had de kans om mijn hart uit te storten … “Aankomende release van” LOSING MY MIND “muziekvideo wordt geregisseerd door Dove Shore,” Het was alleen ik en hij, het is verbazingwekkend wat twee geesten kunnen bedenken, met weinig middelen. ”

“Break Ups Make Beautiful Music”

Geef een antwoord

Specify Facebook App ID and Secret in the Super Socializer > Social Login section in the admin panel for Facebook Login to work

Specify Twitter Consumer Key and Secret in the Super Socializer > Social Login section in the admin panel for Twitter Login to work

Specify Instagram App ID and Instagram App Secret in the Super Socializer > Social Login section in the admin panel for Instagram Login to work

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

error

Social Media