De O’Jays vragen naar touren in jouw stad – Doe je mee?

Spread the love

Nu de vaccinatiegraad stijgt en het aantal COVID-gevallen daalt, lijkt de wereld zich klaar te maken om weer te leven. En daar hoort het legendarische vocale trio The O’Jays bij. Vandaag reikte O’Jays-lid Eric Nolan Grant zijn fans op zijn Facebook-pagina aan om te zien of er enige liefde was voor een korte groepstour door arena’s, misschien met enkele van hun muzikale vrienden. Hij plaatste: Dus… Eddie Levert Sr. en ik waren gisteren aan het kletsen en we hadden het over een tour van 2 tot 3 maanden door alle steden met arena’s (minstens 8.000 zitplaatsen)… dit zijn de 2 tours waar we het over hadden …#1 Frankie Beverly & MAZE,Patti Labelle,The O’jays,SWV & ZIJDE of #2 The Isleys, Gladys Knight, The Ojays, EnVouge & The Whispers…

Wat denken jullie? Welke line-up zou jij dit jaar komen zien? …en als je er zin in hebt..zet de # & uw stad of staat…bij voorbaat dank.. We houden van het idee en zijn er helemaal klaar voor om door alle SoulTracks-steden te toeren. En jij dan? Laat het de O’Jays weten door Eric’s Facebook-pagina te bezoeken en uw opmerkingen achter te laten!

Geef een antwoord

Specify Facebook App ID and Secret in the Super Socializer > Social Login section in the admin panel for Facebook Login to work

Specify Twitter Consumer Key and Secret in the Super Socializer > Social Login section in the admin panel for Twitter Login to work

Specify Instagram App ID and Instagram App Secret in the Super Socializer > Social Login section in the admin panel for Instagram Login to work

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

error

Social Media