H.E.R. geeft sonische traktatie op Obama Netflix-serie

Spread the love

2021 is absoluut het jaar van Gabriella Wilson, alias H.E.R. De extreem getalenteerde zangeres en songwriter heeft zich dit jaar eigen gemaakt, te beginnen met haar verbluffende optreden in de Super Bowl, vervolgens met Grammy-overwinningen en Oscar-overwinningen, gecombineerd met een reeks veelgeprezen singles en zelfs haar eigen ultra-coole Old Navy-commercial. Haar nieuwe single komt uit de Netflix-serie Barack en Michelle Obama/Kenya Barris over burgerschap We The People. “Change” is half Curtis Mayfield, half Schoolhouse Rock en 100% prima.

Als ik maar één persoon ben, zal mijn stem dan opvallen? Kan ik het verschil maken als ik niet eens weet hoe ik moet veranderen? Ik weet niet eens hoe ik moet veranderen We weten niet eens hoe we moeten veranderen Ik wil weten hoe ik moet veranderen Muzikaal is het nummer een andere winnaar, met een throwback-arrangement van drum, wahwah en akoestische gitaar en de nu direct herkenbare zang van H.E.R. Dit is een nummer met de juiste boodschappen over onze rechten (en plichten) als burgers, en het feit dat het een oorwurm is, is een bonus. Bekijk hieronder “Change” en verwelkom de bloedhete H.E.R. terug naar het podium.

Geef een antwoord

Specify Facebook App ID and Secret in the Super Socializer > Social Login section in the admin panel for Facebook Login to work

Specify Twitter Consumer Key and Secret in the Super Socializer > Social Login section in the admin panel for Twitter Login to work

Specify Instagram App ID and Instagram App Secret in the Super Socializer > Social Login section in the admin panel for Instagram Login to work

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

error

Social Media