Opnieuw een tragedie voor de familie van Mary Wilson, nu zus Catherine sterft

Spread the love

Fans van soulmuziek werden in februari van dit jaar getroffen door het verlies van Mary Wilson, een van de oprichters van The Supremes en de persoon die die groep tientallen jaren in ons hart hield. Nu komt het droevige nieuws dat Mary’s jongere zus Cathy (soms gespeld als Kathy) is overleden. Ze was Wilsons ‘kleine zusje’. Wilson had ook een jongere broer genaamd Roosevelt.

Cathy werd in het gezin geboren nadat de familie Wilson naar Detroit was verhuisd vanuit Mississippi, waar Mary werd geboren In een bericht van vandaag van Mary Wilson’s kinderen op haar Facebook-pagina: Helaas heeft onze familie opnieuw een enorm verlies geleden, onze mooie, liefhebbende tante Kathy, of zoals mama altijd plaagde, ‘mijn kleine zusje’. Op 1 juni stierf ze, omringd door haar man, twee liefhebbende dochters en kleinkinderen, in haar huis. Voor degenen onder jullie die niet het genoegen hadden haar te kennen, Kathy was de liefste, meest zorgzame persoon met een aanstekelijke lach, evenals mama’s grootste cheerleader. Ik weet dat mam en oma daar stonden te wachten om haar te verwelkomen. Moge ze in vrede rusten. Op een dag zullen we samen zijn. Houd onze familie in uw gedachten en gebeden Turkessa, Pedro en familie.

CDES sturen onze gebeden en condoleances naar de familie van Cathy in deze moeilijke tijd voor hun familie.

Geef een antwoord

Specify Facebook App ID and Secret in the Super Socializer > Social Login section in the admin panel for Facebook Login to work

Specify Twitter Consumer Key and Secret in the Super Socializer > Social Login section in the admin panel for Twitter Login to work

Specify Instagram App ID and Instagram App Secret in the Super Socializer > Social Login section in the admin panel for Instagram Login to work

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

error

Social Media