Prince channelt “Superfly” in de nieuwste kluisrelease

Spread the love

In 2010 nam Prince een album op met nieuwe composities en covers die nooit het daglicht zagen, ook al deed hij een tour rond de titel van het gewelfde album, Welcome 2 America. Met goedkeuring van de nalatenschap van Prince, zal dat lang verloren gewaande album op 30 juli eindelijk zijn wereldrelease krijgen, in zowel standaard als deluxe vorm (de deluxe versie inclusief concertbeelden en extra nummers). Het titelnummer werd een paar weken geleden uitgebracht om lovende recensies te krijgen, en nu is er een tweede single uit – met een beetje geschiedenis.

Het klonk als een outtake van een soundtrack van een actiefilm uit de jaren 70 – meer specifiek “Superfly” – het nummer werd uitgebracht als een reactie op Dr. Cornel West, die kritiek had geuit op The Purple One en zei dat hij “geen Curtis Mayfield” was. Prince reageerde met “Born 2 Die”, dat klinkt als absoluut klassiek Mayfield. Bekijk hieronder “Born 2 Die” en bereid je samen met ons voor op dit uitgebreide aankomende album van Prince.

Prince – “Born 2 Die”

Geef een antwoord

Specify Facebook App ID and Secret in the Super Socializer > Social Login section in the admin panel for Facebook Login to work

Specify Twitter Consumer Key and Secret in the Super Socializer > Social Login section in the admin panel for Twitter Login to work

Specify Instagram App ID and Instagram App Secret in the Super Socializer > Social Login section in the admin panel for Instagram Login to work

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

error

Social Media