R James is “Die vriend”

Spread the love

BR James is dol op zingen over vriendschap. Hij kwam 2-1 / 2 jaar geleden voor het eerst onder onze aandacht met “The Friend I Never Had” van zijn eclectische project uit 2017, You and Me on A Mission, en hij komt nu laat terug met een ander nummer over vriendschap. Misschien zijn de eerste liefdes van deze inwoner van Hampshire, VK, de piano en ontroerende verhaallijnen, inderdaad twee bekende vrienden.

Maar hij is nogal een perfectionist met die vrienden, en hij besteedde een lange periode aan het herwerken van dit nieuwe nummer voordat het laatste studio-optreden van ‘I’ll Be That Friend’ werd gerealiseerd. “I’ll Be That Friend” scoort hoog, met James’ beklijvende uitvoering, zijn tenor en moordende falsetstem hangt aan elke noot, af en toe trillend van pure vrolijkheid – investerend in de urgentie achter zijn berichten. En die ultieme boodschap daagt degenen uit om vriendschap uit te breiden met degenen die troost nodig hebben. James voegt zich bij James, een van zijn medewerkers, Zena Deakin, op samenzang, naast een kostbare orkestratie van elektrische piano, basgitaar, gitaar en percussie. Terwijl de negatieve vibes die de pandemie blijft genereren, zijn we dankbaar voor de hoop die “I’ll Be That Friend” is, en voor James’ dorst om zijn muzikaliteit zo serieus te nemen. Luister hieronder en geniet.

Geef een antwoord

Specify Facebook App ID and Secret in the Super Socializer > Social Login section in the admin panel for Facebook Login to work

Specify Twitter Consumer Key and Secret in the Super Socializer > Social Login section in the admin panel for Twitter Login to work

Specify Instagram App ID and Instagram App Secret in the Super Socializer > Social Login section in the admin panel for Instagram Login to work

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

error

Social Media