Zangeres Lena Byrd Miles brengt nieuwe videoclip uit voor single “Watch Me”

Spread the love

Hedendaagse gospelartieste Lena Byrd Miles brengt haar nieuwe single en video ‘Watch Me’ uit via My Block Inc. Een moeiteloos maar krachtig nummer dat overtuiging, hoop en geloof omvat. Mede geschreven door Miles en meermaals bekroonde producer Warryn Campbell, geproduceerd door Campbell en mede geproduceerd door Michael Bereal, biedt “Watch Me” een krachtige lyrische boodschap die zweeft over veranderingen van traditionele gospel en jazz vibes besprenkeld met een vleugje R&B. Volgens Miles “is de boodschap van het lied dat God met grote verwachting naar Hem kijkt die het leven voor ons beter maakt, hoe Hij het ook nodig acht om dat te doen.” Ze voegt eraan toe: “Ik vond een van mijn notitie-enveloppen / stukjes papier die ik gebruikte tijdens het schrijven / werken aan ‘Watch Me’. Bovenaan heb ik de tekst geschreven — 1 Samuël 12:16, waar staat: “Sta dan stil en zie dit grote ding dat de Heer voor uw ogen gaat doen.”

De kenmerkende acrobatiek van Miles trekt de aandacht gedurende het hele nummer. Een van de vele redenen waarom Campbell haar tekende bij My Block Inc. “Artiesten zoals Lena Byrd Miles worden niet elke dag geboren”, zegt hij. “Ze is heel bijzonder, en een geschenk is absoluut bovennatuurlijk. ‘Watch Me’ heeft impact op impact. Eén keer luisteren en je wordt verliefd op het meisje met drie namen; Lena Byrd Miles.” Simpel gezegd, ‘Watch Me’ laat geen ruimte voor verwarring. De boodschap is duidelijk en repetitief, dus er is geen vergissing mogelijk. “Ik hoorde je toen je tegen me schreeuwde / ik zag je toen je op je knieën viel / ik heb nog steeds de macht om iets te repareren / kijk gewoon naar me / kijk gewoon naar me.” Het momentum van de muziekvideo brengt de boodschap naar huis. Het belicht Miles die onvermoeibaar het nummer aflevert in een elegante look terwijl hij een vintage microfoon hanteert die doet denken aan de jaren 40. Versterking van een koor helpt de betekenis te vergroten dat God je uit de put van wanhoop zal tillen en zoveel meer kan doen als je een stap achteruit doet en Hem aan het werk ziet. “Watch Me” luidt het langverwachte debuutalbum van Lena Byrd Miles in, dat in augustus 2021 uitkomt.

Geef een antwoord

Specify Facebook App ID and Secret in the Super Socializer > Social Login section in the admin panel for Facebook Login to work

Specify Twitter Consumer Key and Secret in the Super Socializer > Social Login section in the admin panel for Twitter Login to work

Specify Instagram App ID and Instagram App Secret in the Super Socializer > Social Login section in the admin panel for Instagram Login to work

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

error

Social Media