Multi-getalenteerde Gabe Baker is “ondersteboven

Spread the love

Een cruciaal onderdeel van succes is veerkracht. Tijdens het afleggen van die lange weg naar het bereiken van een doel, is het bijna te verwachten dat er onderweg wat hobbels, lessen of omwegen zullen komen. In het geval van de veelzijdige in Houston geboren, in Nashville gevestigde Gabe Baker, hebben zijn omwegen geholpen om zijn carrière vorm te geven tot een carrière die anderen kunnen evenaren. Baker is niet alleen singer/songwriter, maar ook aanbiddingsleider, fitnesstrainer en cellist. Dergelijke attributen hebben ongetwijfeld bijgedragen aan de inspiratie voor zijn nieuwste single, ‘Upside Down’.

Geleid door percussievingerklikken en zijn cello, zet Baker een krachtig volkslied neer dat anderen aanmoedigt om vooruit te blijven gaan. Tekstueel erkent Baker de uitdagingen waarmee we allemaal van tijd tot tijd worden geconfronteerd, en neemt geen blad voor de mond of bagatelliseert ze niet. In plaats daarvan haalt Baker de kracht weg van de negatieve situaties door zich te concentreren op de rebound en het herstel. De mate van eerlijkheid is herkenbaar en verfrissend, terwijl hij vreugdevol zingt over hoe hij “ondersteboven is gedraaid … in de steek gelaten, erop gestapt en overgekeken, maar niets of niemand zal me ooit afsluiten.” Het is een muzikale illustratie van een moment in de tijd dat een lot en toekomst kan bepalen, en Baker helpt anderen vol vertrouwen een niveau van optimisme te behouden dat hard nodig is.

“Upside Down* is niet alleen een vrolijke mid-tempo versie die deel zal uitmaken van een aanstaande EP-release, maar het is ook een nummer dat mensen van meerdere generaties zal inspireren om zich niet door omstandigheden te laten bepalen. Als Gabe Baker zingt over niet “uitgaan maar rondhangen”, het is niet alleen een tekst om te onthouden, maar het is een levensmotto om onder de knie te krijgen.

Geef een antwoord

Specify Facebook App ID and Secret in the Super Socializer > Social Login section in the admin panel for Facebook Login to work

Specify Twitter Consumer Key and Secret in the Super Socializer > Social Login section in the admin panel for Twitter Login to work

Specify Instagram App ID and Instagram App Secret in the Super Socializer > Social Login section in the admin panel for Instagram Login to work

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

error

Social Media