Nieuwkomer W!ll gaat voor “Girls Like This”

Spread the love

Hot Girl Summer ’21 staat op het punt een upgrade te krijgen. Op de nieuwe single van de in Atlanta gevestigde artiest W!LL (met de uitroep) nemen een zoete mix van funky gitaarplunks, simpele jazzy scats en coole synthy-fluitjes het over. Zijn R&B crooning en gruizige bariton sluiten goed aan bij de zomerse vibes, vooral wanneer I Can See Your Voice-deelnemer (ook bekend als The Singing Chef) Caleb Minter in de sessie springt met zijn soepele tenor- en falsetto-swoops. In de tekst moet W!LL vechten tegen vurige verleidingen in liefdesland.

“Waarom achtervolg ik je altijd / Om de een of andere reden kan ik niet wachten”, zingt hij op het aanstekelijke refrein. De begeleidende conceptvideo voegt meer detail toe aan de benarde situatie terwijl het duo hun spullen samen met een handvol prachtige modellen op de parkeerplaats van de stripclub Magic City laat zien. De videoregisseur Hommeboy beschrijft de scène als “een klein beetje Grand Theft Auto meets Miami Vice.” Bekijk “GLT” en laat ons weten of je voor dit soort joints valt. W!LL – “GLT”

Geef een antwoord

Specify Facebook App ID and Secret in the Super Socializer > Social Login section in the admin panel for Facebook Login to work

Specify Twitter Consumer Key and Secret in the Super Socializer > Social Login section in the admin panel for Twitter Login to work

Specify Instagram App ID and Instagram App Secret in the Super Socializer > Social Login section in the admin panel for Instagram Login to work

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

error

Social Media