Mariah Carey herenigt met Jam & Lewis op nieuw juweeltje

Spread the love

Ze zijn levende legendes, eerst vanwege hun leiderschap in The Time, en later omdat ze een van de meest succesvolle songwriting- en productieteams aller tijden zijn geworden, die de carrières van Janet Jackson, Alexander O’Neal en nog veel, veel meer artiesten hebben helpen vestigen.

Jimmy Jam & Terry Lewis kondigden een tijdje geleden aan dat ze hun eerste album als artiesten aan het voorbereiden waren, genaamd Jam & Lewis Vol. 1, en ze hebben geavanceerde singles uitgebracht met Sounds of Blackness (“Til I Found You” en Babyface (“He Don’t Know Nothin’ Bout It” om ons voor te bereiden.

Nu zijn ze herenigd met een artiest met wie ze twee decennia geleden magie maakten (waaronder de nummer 1 hit “Thank God I Found You”), terwijl ze samenwerken met de iconische Mariah Carey op de gloednieuwe single, “Somewhat Loved”.

Jam en Lewis plaatsten op Twitter: “Toen we #JamAndLewisVol1 begonnen, hebben we een verlanglijstje samengesteld met onze favoriete artiesten. De kans om ons te herenigen met onze vriend @MariahCarey was de vervulling van de wensenlijst op zijn best.”

De dramatische ballad verandert midstream van tempo, waardoor Carey zowel haar fluisterzachte sopraan als haar iconische zang met open keel tot in de hemel kan laten horen. Het klinkt allemaal geweldig. Bekijk hieronder “Something Loved” en verwelkom dit Hall of Fame-team terug naar CDES.

Geef een antwoord

Specify Facebook App ID and Secret in the Super Socializer > Social Login section in the admin panel for Facebook Login to work

Specify Twitter Consumer Key and Secret in the Super Socializer > Social Login section in the admin panel for Twitter Login to work

Specify Instagram App ID and Instagram App Secret in the Super Socializer > Social Login section in the admin panel for Instagram Login to work

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

error

Social Media