The Chairmen of the Board “Reach Out” met hete remix

Spread the love

We zijn al een halve eeuw fan van de legendarische act, Chairmen of the Board, en ze gaan nog steeds sterk onder leiding van oud groepslid Ken Knox. Ken hield de groep in leven na de dood van generaal Johnson in 2010 en de daaropvolgende dood van lid Danny Woods, en bleef nummers opnemen die trouw zijn aan het verleden van de groep, zelfs terwijl hij een nieuwe weg voorwaarts baant.

Een paar jaar geleden hervormde Ken de groep met nieuwe leden Thomas Hunter en Brandon Stevens. En ze schokten een groot deel van de R&B-wereld in 2017 met de briljante, rijkelijk geproduceerde Words Left Unsaid, een van de beste soulalbums van het jaar en een terugkeer naar de klassieke Philly Soul-sounds van de jaren zeventig.

Nu hebben Ken, Thomas en Brandon een nieuwe single die uitkomt in maar liefst zeven mixen die een deuntje dat Ken en Thomas in 2015 schreven een hete nieuwe richting inslaan.

We spelen de door Wheeler del Torro geproduceerde, Doug Gomez-remix van “Reach Out” als onze nieuwste SoulTracks First Listen. Bekijk dit dansjuweeltje hieronder en verwelkom The Chairmen of the Board terug bij CDES.

Geef een antwoord

Specify Facebook App ID and Secret in the Super Socializer > Social Login section in the admin panel for Facebook Login to work

Specify Twitter Consumer Key and Secret in the Super Socializer > Social Login section in the admin panel for Twitter Login to work

Specify Instagram App ID and Instagram App Secret in the Super Socializer > Social Login section in the admin panel for Instagram Login to work

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

error

Social Media