JSWISS koestert zich in een “mooie ochtend”

Spread the love

Hiphopartiest JSWISS is tegenwoordig een van de meest creatieve stemmen in de game. Hij heeft een stroom die zowel soepel als snel vuur is. Zijn album Every Word is a Dollar uit 2019 toonde zijn vaardigheden als emcee met een unieke kijk op het soort onderwerpen dat regelmatig in rapmuziek aan de orde komt, van het bestaan ​​en de betekenis van God tot het geven van een goed perspectief op het belang van geld en de tragische bekendheid gekregen van zwarte mannen en vrouwen die door de politie zijn vermoord. Dat verklaart waarom JSWISS tijdens dit pandemische anderhalf jaar bezig bleef door samen te werken met artiesten uit de jazz- en klassieke muziekwereld aan behoorlijk meeslepende projecten. Hij werkte met jazzpianist en componist Amina Figarova aan “Got No Time”, waar zijn flow in en uit het dringende, percussieve arrangement van de band bewoog.

Hij werkte ook samen met violist en zanger Harini S. Raghavan aka Rini op “The Countdown”, een versie die klassieke en funkmuziek combineert en hetzelfde thema behandelt van de felle urgentie van nu, JSWISS neemt de tijd om te genieten van de bezienswaardigheden en geluiden van zijn buurt op de “Beautiful Morning”, een relaxte track die hiphop en jazz combineert. Sommige dingen die JSWISS beschrijft in zijn kenmerkende stroom zijn goed en sommige zijn niet zo goed, maar ze maken allemaal deel uit van het tapijt van het vroege ochtendleven in de plaats en tijd die hij inneemt. En de normaliteit die JSWISS beschrijft in “Beautiful Morning” is iets dat we vorig jaar waarschijnlijk als vanzelfsprekend aannamen en het nummer herinnert ons eraan wat we terugkrijgen. Bekijk het hier.Geef een antwoord

Specify Facebook App ID and Secret in the Super Socializer > Social Login section in the admin panel for Facebook Login to work

Specify Twitter Consumer Key and Secret in the Super Socializer > Social Login section in the admin panel for Twitter Login to work

Specify Instagram App ID and Instagram App Secret in the Super Socializer > Social Login section in the admin panel for Instagram Login to work

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

error

Social Media