Leela James zegt tegen “Put It On Me”

Spread the love

We volgen de getalenteerde Leela James al sinds de begindagen van CDES. Haar vermogen om een tijdloos soulgevoel te geven aan moderne R&B is een geschenk en ze levert al bijna 20 jaar consequent album na album af.

Leela had eerder dit jaar een hit met ‘Complicated’ en nu keert ze terug met producer-supreme Rex Rideout voor nog een brutaal juweeltje. “Put It On Me” is het verhaal van een vrouw die alle tekenen negeerde en voor de liefde ging met de verkeerde man, en nu opduikt:

Kijk eens naar mijn ogen, ze vertellen geen leugens. Kijk naar mijn tranen.
Ik denk dat ik het mis had, ik probeerde zo sterk te zijn. De tekenen waren zo duidelijk.

De door piano geleide ballad heeft een onmiskenbaar bluesy gevoel, zowel muzikaal als tekstueel, en James eet het op en levert geloofwaardige passie door het hele nummer. En de video laat zien dat ze, na de eerste tranen, zich niet zal wentelen in haar verdriet.

Dit is – nogmaals – Leela James op haar best. Check out “Zet het op mij” hieronder.

Leela James – “Put It On Me”

Geef een antwoord

Specify Facebook App ID and Secret in the Super Socializer > Social Login section in the admin panel for Facebook Login to work

Specify Twitter Consumer Key and Secret in the Super Socializer > Social Login section in the admin panel for Twitter Login to work

Specify Instagram App ID and Instagram App Secret in the Super Socializer > Social Login section in the admin panel for Instagram Login to work

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

error

Social Media