Luister naar de eerste nieuwe muziek van Diana Ross in 15 jaar

Spread the love

Fans van de legendarische zangeres Diana Ross juichen vandaag, want The Queen of Motown heeft haar eerste nieuwe muziek in 15 jaar uitgebracht. Het door Troy Miller geproduceerde “Thank You” heeft de klassieke Motown-sfeer van, laten we zeggen, “You’re All I Need to Get By”, met een fris, hooky refrein dat goed past in Ross’ discografie als zowel soloartiest als lid van The Supremes. Het is anderhalf decennium geleden sinds Ross’ laatste studioalbum, het licht succesvolle coversalbum I Love You.

Maar de iconische zangeres bleef optreden, zowel op tournees als op een aantal spraakmakende evenementen, en ontving in 2012 ook de Grammy Lifetime Achievement Award. In een tweet vanmorgen gaf Ross aan dat “Thank You” de eerste single is van een volledig album met nieuwe muziek dat in september zal aankomen. En als dit een indicatie is van wat komen gaat, kunnen we niet wachten om de rest van het album te horen. Goed gedaan!

Diana Ross – “Thank You”

Geef een antwoord

Specify Facebook App ID and Secret in the Super Socializer > Social Login section in the admin panel for Facebook Login to work

Specify Twitter Consumer Key and Secret in the Super Socializer > Social Login section in the admin panel for Twitter Login to work

Specify Instagram App ID and Instagram App Secret in the Super Socializer > Social Login section in the admin panel for Instagram Login to work

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

error

Social Media