Mike Maurro mixt een Trammps-klassieker

Spread the love

Als we denken aan het Disco-tijdperk van midden tot eind jaren 70, komen muziekfans vrij snel bij The Trammps. De groep pionierde met het Disco-geluid, met Earl Young’s vier op de vloer, en met prototypische Philly-volle productie die de trein in beweging hield.

Dus toen mixmaster-opperste Mike Maurro op zoek was naar de juiste muziek voor zijn meest recente liefdeswerk, ging hij rechtstreeks naar de catalogus van zanger Jimmy Ellis en zijn compagnie, en belandde op hun nu klassieke danssnit, “Soul Searchin’ Time” (ondersteund met “Verslaafd voor het leven”).

Mike vertelt ons: “Wat ik met die mix wilde, was om het in feite iets meer te geven dan een standaard discomix van 5 minuten die de vroege standaard was in 75/76. Bij elke mix die ik maak, probeer ik het voor te stellen als een versie die destijds op acetaat werd gemaakt, speciaal voor geselecteerde discotheken en misschien in een plank is opgeborgen en nooit is uitgebracht.”

Met een forse 9:27 is de geremixte “Soul Searchin’ Time” een magneet op de dansvloer en klinkt gewoon fantastisch met Maurro’s toevoegingen. Bekijk het hieronder en geniet opnieuw van de Trammps.

The Trammps
“Soul Searchin’ Time” (Mike Maurro Remix)

Geef een antwoord

Specify Facebook App ID and Secret in the Super Socializer > Social Login section in the admin panel for Facebook Login to work

Specify Twitter Consumer Key and Secret in the Super Socializer > Social Login section in the admin panel for Twitter Login to work

Specify Instagram App ID and Instagram App Secret in the Super Socializer > Social Login section in the admin panel for Instagram Login to work

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

error

Social Media