Robb’s keuze: het beste van 2021 (tot nu toe)

Spread the love

Op de een of andere manier is het opmerkelijk genoeg al juni. Velen van ons zijn nu “gevaxeerd”, de zomer nadert, en gelukkig heeft de pandemie de creatieve geesten van de soulartiesten van wie we zo genieten niet getemperd. De eerste zes maanden hebben geresulteerd in een overvloed aan boeiende nieuwe nummers, en ik heb hier mijn 4e jaarlijkse Spotify-afspeellijst samengesteld met de beste van hen “tot nu toe”.

Degenen die regelmatig op deze site kijken, zullen sommige nummers van First Listen of andere artikelen herkennen, terwijl andere enigszins voor de hand liggende keuzes zijn en in mijn oren onbetwistbaar; is er iemand die de vocale uitvoering van Bruno Mars op “Leave the Door Open” echt niet als een van de beste van het jaar beschouwt? 90 procent van de afspeellijst bevindt zich in de sweet spot van R&B/soul, met de balans van artiesten die tegen dat genre oppoetsen, maar beslist in een andere groove reizen.

Opvallend is vooral het tweemaal op de playlist verschijnen van Lucky Daye, die al snel de favoriete duetpartner van iedereen is, en de Britse soulstress Celeste, die eerder dit jaar een bijzonder fraai debuutalbum uitbracht, Not Your Muse. De nummers zijn niet gerangschikt of in een bepaalde volgorde geplaatst, maar ik heb toegegeven de laatste tijd een voorkeur te hebben voor nylon-snarige, LatinX-ritmes, en daarom zou het moeilijk zijn om geen MP3’s te nemen van Kelly Rowland’s “Speed ​​of Love” en nieuwkomer Yendry’s “Se Acabó” samen met mij als ik plotseling gedwongen wordt te vertrekken naar een onbewoond eiland zonder wifi-toegang. Ik hoop dat je hier een aantal van je eigen favorieten zult vinden en een paar nieuwe nummers zult ontdekken die je hebt gemist. Genieten.

https://open.spotify.com/embed?uri=spotify%3Aplaylist%3A3bcHUKwqNeGKAzpjqpd0SV

Geef een antwoord

Specify Facebook App ID and Secret in the Super Socializer > Social Login section in the admin panel for Facebook Login to work

Specify Twitter Consumer Key and Secret in the Super Socializer > Social Login section in the admin panel for Twitter Login to work

Specify Instagram App ID and Instagram App Secret in the Super Socializer > Social Login section in the admin panel for Instagram Login to work

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

error

Social Media