The Ladies of Skyy zijn terug met A-P Connection

Spread the love

Sinds 2014 heeft het in Reims, Frankrijk gevestigde duo van Pierre Bonnet en Antoine Perez – beter bekend als A-P Connection – een aanhang opgebouwd door hun funky instrumentale bekwaamheid samen te voegen met een combinatie van talkbox-tracks en opmerkelijke gastvocalisten. De producers hebben zojuist het eerste voorproefje van hun vierde album, Wide Vision, uitgebracht met het soepele en memorabele ‘Love at First Sight’. Onder leiding van Skyy-zangeres Denise L. Wilkinson en ondersteund door haar zussen Dolores en Bonné (gezamenlijk bekend als The Ladies of Skyy), belichaamt het aanstekelijke en ingetogen funky “Love at First Sight” de rijke melodische finesse en groove-gevoeligheden van Skyy-klassiekers zoals als “Call Me”, “High” en “Givin’ It (to You).” Wilkinsons kenmerkende brutaliteit omhult de verzen met een soulvolle stijl, en de refreinen worden aan het licht gebracht met een pure levendigheid die de geest verheft en de botten beweegt. AP Connection blijft in de traditie van vooruitstrevende retro-licious acts als Cool Million en Tuxedo en legt een stevige basis in groove-land met tracks die schitteren met de glans van soul-funk-klassiekers, terwijl ze een complementair vleugje moderne technologische nuances toevoegen . “Love at First Sight” is een veelbelovende preview van Wide Vision, waarin ook Howard Johnson, Joyce Sims en Junior te zien zijn.

A-P Connection feat. De dames van Skyy – Love At First Sight

Geef een antwoord

Specify Facebook App ID and Secret in the Super Socializer > Social Login section in the admin panel for Facebook Login to work

Specify Twitter Consumer Key and Secret in the Super Socializer > Social Login section in the admin panel for Twitter Login to work

Specify Instagram App ID and Instagram App Secret in the Super Socializer > Social Login section in the admin panel for Instagram Login to work

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

error

Social Media