Zangeres Karima brengt nieuwe muziekvideo uit voor single “Redeemer”

Spread the love

Karima, de Dove Award-winnende en Grammy-genomineerde artiest, maakt indruk als haar debuutsingle, “Redeemer”, de Top 30 van Billboard’s Gospel Airplay-hitlijst beklimt. Om de ontvangst op radio en online platforms te vieren, heeft DARE Records een gloednieuwe performancevideo uitgebracht van het nummer dat deze week op YouTube debuteert. De stijlvolle zwart-witclip pronkt met Karima’s boeiende speelstijl.

De originele audio-video van “Redeemer” was al meer dan 600.000 keer bekeken tegen de tijd dat de single op 2 april 2021 werd uitgebracht. De bekende DJ D-Nice nam het nummer meerdere keren op in zijn populaire Club Quarantine live DJ-stream. De single is beschikbaar op alle download- en streamingplatforms.

“Redeemer” is Karima’s update van de internationale christelijke megahit, oorspronkelijk geschreven en uitgevoerd door Nicole C. Mullen. Karima’s prachtige vertolking is geproduceerd door Aaron Lindsey, een Grammy, Dove en Stellar Award-winnende artiest, producer, componist, arrangeur en muzikant.

Karima is zowel songwriter als zangeres en is misschien het best bekend als mede-oprichter en zanger van het bekroonde Contemporary Gospel-trio Virtue, met ook haar zussen Ebony Holland en Heather Martin. Karima nam zeven studioalbums op met Virtue, te beginnen met het titelloze debuut van de groep, Virtue (1997), Get Ready (1999), Virtuosity (2001), het met Dove bekroonde album Free (2003), Nothing But The Hits (een compilatiealbum, 2004), en, na te hebben getekend met producer Fred Jerkins III’s Darkchild Gospel in 2004, brachten ze het voor een Grammy Award genomineerde Testimony (2006) uit. De vele hits van het trio waren onder meer ‘Lord I Lift My Hands’, ‘Let The Redeemed’, ‘Greatest Part of Me’, ‘Get Ready’, ‘Angels Watching Over Me’ en ‘Put Your War Clothes On’. weinig.

Na een tijdje afwezig te zijn geweest als werkende moeder en ondernemer, werd de getalenteerde singer-songwriter gecontacteerd door Michael-Anthony Taylor, voorzitter en CEO van DARE Records, en werd eind 2020 getekend bij het label. Een volledig project wordt verwacht in 2022 .

Volg Karima op FaceBook en Instagram.

Geef een antwoord

Specify Facebook App ID and Secret in the Super Socializer > Social Login section in the admin panel for Facebook Login to work

Specify Twitter Consumer Key and Secret in the Super Socializer > Social Login section in the admin panel for Twitter Login to work

Specify Instagram App ID and Instagram App Secret in the Super Socializer > Social Login section in the admin panel for Instagram Login to work

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

error

Social Media