Het gevoel van de Chaka Khan-videomarathon

Spread the love

Zou je niet willen dat je een uur de tijd kon nemen om je problemen achter je te laten? We hebben precies de oplossing: een throwback-marathon van enkele video’s van een van de iconen van soul en funk: Chaka Khan!

Elk moment – het weekend, vrijdagavond, nu – is een perfect moment om deze clips van de genomineerde voor de Rock and Roll Hall of Fame op te krikken. Je ziet favorieten uit de kaskraker I Feel for You uit de jaren 80 – het titelnummer, “Through the Fire”, “This is My Night” (heb je Wallace Shawn, mede-ster van The Princess Bride, daarin gevangen?) – plus een paar favorieten uit andere decennia, zoals ‘I’m Every Woman’, ‘Life is a Dance’ en ‘Love You All My Lifetime’. Je zult zelfs een zeldzame remix zien van de Rufus-hit “Ain’t Nobody”, gemaakt door Frankie Knuckles in 1989 voor Life is a Dance: The Remix Project.

Er zijn geen late kosten en u hoeft niet te beginnen met opnemen – alles wacht op u wanneer u op play drukt!

Geef een antwoord

Specify Facebook App ID and Secret in the Super Socializer > Social Login section in the admin panel for Facebook Login to work

Specify Twitter Consumer Key and Secret in the Super Socializer > Social Login section in the admin panel for Twitter Login to work

Specify Instagram App ID and Instagram App Secret in the Super Socializer > Social Login section in the admin panel for Instagram Login to work

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

error

Social Media