Latasha Lee doet het weer

Spread the love

Het kan worden gezegd dat LaTasha Lee een oude ziel heeft. Of misschien is ze een artiest die gewoon houdt van dat rauwe, analoge geluid en de creativiteit die ontstaat wanneer een groep muzikanten samenkomt in een studio en het in stukjes snijdt. Misschien is het beide. Hoe dan ook, Lee is een internetsensatie geworden met haar originele liedjes die het geluid en het hart van de jaren 60 en 70 soul vangen. Die video’s laten een zangeres zien met een krachtige stem en een artiest die zichzelf draagt ​​met een combinatie van gratie, sensualiteit en kracht.

Die kwaliteiten en haar vaardigheid als een ongeëvenaarde muzikale verteller komen tot uiting op “Got This Feeling”, haar nieuwste release en video. “Got This Feeling” is een samensmelting van blues en funk waarin Lee een vrouw beschrijft wiens intuïtie haar vertelt dat er iets mis is in haar huis. Haar man geeft haar de veelbetekenende signalen dat hij naar buiten gaat. In het handelsmerk Lee start begint de track echter met herkenning, gaat naar realisatie en eindigt met de dame die besluit om actie te ondernemen. De video is ook handelsmerk Lee. Een kleine stadsvrouw in hart en nieren, ze is door haar lege huis, zittend op het feest of een bank, een visuele demonstratie van de woorden die in het lied worden overgebracht. Bekijk hier ‘Got This Feeling’.

LaTasha Lee – “Got This Feeling”

Geef een antwoord

Specify Facebook App ID and Secret in the Super Socializer > Social Login section in the admin panel for Facebook Login to work

Specify Twitter Consumer Key and Secret in the Super Socializer > Social Login section in the admin panel for Twitter Login to work

Specify Instagram App ID and Instagram App Secret in the Super Socializer > Social Login section in the admin panel for Instagram Login to work

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

error

Social Media