Mr. Jazz en Soulmatik geven hun “Heart Away”

Spread the love

De beste duetten voelen aan als gesprekken die tussen twee mensen kunnen plaatsvinden in een slaapkamer, een intiem restaurant of op een bankje in het park. Of het nu Marvin en Tammi zijn die elkaar vertellen wat ze zouden doen als de wereld van hen was, of Roberta en Donny die zich afvragen waar de liefde is, de echtheid van de toewijding aan ontbinding, uitgedrukt in het lyrische gesprek, is wat tot de verbeelding van luisteraars spreekt.

Dat is wat zanger, songwriter en multi-instrumentalist Mr. Jazz en Nina Mac vastleggen in hun duet ‘Heart Away’. Deze snit heeft alle elementen van een geweldig soulduet, van een arrangement dat jazz en R&B samensmelt, tot teksten die het verhaal vertellen van een persoon die probeert te bewijzen waarom liefde de tweede keer zal werken — en de andere persoon die probeert te beslissen of het het risico waard is. Het nummer bevat twee verschillende stemmen die welsprekend en elegant twee gezichtspunten uitdrukken. De titel van het nummer vertelt de luisteraars wat er op het spel staat.

Mr. Jazz brengt een leven lang ervaring in het spel en dat is te zien op dit nummer. Hij verhuisde van drums naar gitaar naar bas nadat hij muziek begon te spelen in de kerk van zijn opa. Zijn werk op de bas gaat door tot op de dag van vandaag, en Mr. Jazz is een veelgevraagde bassist die heeft gespeeld voor The Isley Brothers, Gladys Knight en Stevie Wonder. Nou, je kunt niet beter doen dan dat. Hij speelde voor artiesten in genres variërend van hiphop, gospel, reggae en natuurlijk soul en R&B. Bekijk hier zijn nieuwste.

Mr. Jazz en Soulmatik – “Heart Away”

Geef een antwoord

Specify Facebook App ID and Secret in the Super Socializer > Social Login section in the admin panel for Facebook Login to work

Specify Twitter Consumer Key and Secret in the Super Socializer > Social Login section in the admin panel for Twitter Login to work

Specify Instagram App ID and Instagram App Secret in the Super Socializer > Social Login section in the admin panel for Instagram Login to work

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

error

Social Media