Zangeres Crystal Tamar brengt nieuwe single ‘Serenade’ uit

Spread the love

R&B-zangeres Crystal Tamar brengt vandaag de videoclip voor haar single “Serenade” in première. De clip voor de soulvolle en sensuele ballad, gefilmd in Los Angeles, werd geproduceerd door Story Lit Films en legt Crystal Tamar vast in een aantal prachtige looks terwijl ze haar onberispelijke, hypnotiserende zang en meelevende teksten over ware liefde laat zien. “Serenade”, geproduceerd door Christopher Duncanson en Michael A. Gordon, is de derde single van haar titelloze debuut-EP.

Crystal Tamar beschrijft de video. “Ik wist dat de video voor ‘Serenade’ liefde en romantiek van de daken moest schreeuwen”, zegt ze. “Ik was oprecht geïnspireerd door die parfumreclames van Charlize Theron J’adore. Je kunt die niet bekijken zonder tegen de tv te schreeuwen ‘GIRL … YOU BETTA!’ “zegt ze lachend. “Het was ook net zo belangrijk om het publiek te laten identificeren met het willen serenade van hun eigen liefde en het gaat niet alleen om mij.”

De video belicht ook de getalenteerde en gracieuze danser Sidney Johnson. Crystal Tamar zegt: “Ik dacht dat het artistiek genoeg zou zijn om een ​​hedendaagse danser uit te nodigen. Een beetje zoals die oude EnVogue-video waarin de danser je meer liet nadenken over de betekenis dan de groep. Ms. Sidney Johnson, onze mooie hoofddanseres uit LA, zegende onze set in minder dan een half uur en doodde het!”

Om de Black Music Month in juni te vieren, brengt Crystal Tamar deze week hulde aan enkele van haar favoriete soulklassiekers met een dagelijkse pop-up podcastserie, “Crystal Tamar Presents – Serenade: Best Song Duets.” Elke aflevering van de vijfdelige serie, die om 14.00 uur op haar CrystalTamar.com-website wordt gestreamd, bevat Crystal Tamar en een speciale gast R&B-liefhebber die naar nummers uit haar persoonlijke afspeellijst luistert en erover praat, feiten en persoonlijke herinneringen deelt.

De audioversie van “Serenade” is beschikbaar bij digitale serviceproviders en de “Serenade (Acoustic)”-versie met gitarist Ben Misterka kan worden bekeken op de YouTube-pagina van Crystal Tamar.

http://news.theurbanmusicscene.com/

Geef een antwoord

Specify Facebook App ID and Secret in the Super Socializer > Social Login section in the admin panel for Facebook Login to work

Specify Twitter Consumer Key and Secret in the Super Socializer > Social Login section in the admin panel for Twitter Login to work

Specify Instagram App ID and Instagram App Secret in the Super Socializer > Social Login section in the admin panel for Instagram Login to work

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

error

Social Media