Jonas roept sci-fi-glorie op in “All Systems Go”

Spread the love

We volgen de Godfather of Scandinavian Soul, Jonas, al bijna twee decennia, en al die jaren hebben we tot een paar conclusies kunnen komen: ten eerste is Jonas onverschrokken in het glijden tussen genres om de muziek te maken waar hij zich goed bij voelt. de tijd; en ten tweede lijkt hij van elk nummer – ongeacht de stijl – een absolute oorwurm te maken.

Die kenmerken komen volledig tot uiting op Jonas’ nieuwste single, “All Systems Go”, een afspeellijst-waardige danstrack met de Britse zangeres Sharlene Hector en de in Denemarken gevestigde rapper Kuku Agami. Het nummer heeft elementen van wereld, pop en hiphop, maar is uiteindelijk een meer dan waardige dansbare R&B-jam die bij SoulTrackers een warm plekje moet gaan vinden.

En als je het nummer leuk vindt, denken we dat je dol zult zijn op de video, die elementen van sci-fi-glorie oproept, met name de mythologie van Star Wars. Bekijk het hieronder en geniet samen met ons van de terugkeer van deze getalenteerde artiest.

Jonas feat. Sharlene Hector en Kuku Agami – “All Systems Go”

Geef een antwoord

Specify Facebook App ID and Secret in the Super Socializer > Social Login section in the admin panel for Facebook Login to work

Specify Twitter Consumer Key and Secret in the Super Socializer > Social Login section in the admin panel for Twitter Login to work

Specify Instagram App ID and Instagram App Secret in the Super Socializer > Social Login section in the admin panel for Instagram Login to work

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

error

Social Media