Regina Madre en Terry Crews vertellen een verhaal over “Reaching for the Top”

Spread the love

Een paar jaar geleden introduceerden we SoulTrackers bij zangeres Regina Madre, het alter ego van televisiester Rebecca King-Crews, bij velen bekend om haar werk met haar man, Terry Crews. Madre’s ingetogen zang en mysterieuze persoonlijkheid waren verbonden met onze lezers, die voor haar singles “(I Keep) Holding On” en “Destiny” gingen.

Madre is terug met een gloednieuwe single die te zien is in een leuke video waarin ze schittert met manlief Crews, die de fictieve platenmaatschappij-directeur Nate Sayer uit 1977 speelt. Sayer wijst Madre’s lied af en vernedert daarbij liederen over vrouwelijke empowerment. En Crews kauwt de scène met absoluut genot op. Snel vooruit naar die avond op de rolschaatsbaan, waar Madre’s lied een hit is bij het publiek, en kijkers Sayer terug zien trappen… snel.

“Reaching For the Top” is een mild dansnummer met een gepast gevoel uit de late jaren 70, en Madre zorgt overal voor haar rustgevende zang. Het nummer werkt op zichzelf, maar doet het nog beter met de achtergrond van de video.

Bekijk hieronder “Reaching For the Top” en verwelkom de getalenteerde Crews-familie terug bij CDES.

Regina Madre – “Reaching For the Top”

Geef een antwoord

Specify Facebook App ID and Secret in the Super Socializer > Social Login section in the admin panel for Facebook Login to work

Specify Twitter Consumer Key and Secret in the Super Socializer > Social Login section in the admin panel for Twitter Login to work

Specify Instagram App ID and Instagram App Secret in the Super Socializer > Social Login section in the admin panel for Instagram Login to work

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

error

Social Media