Zanger Koryn Hawthorne brengt nieuwe video uit voor single “Sunday”

Spread the love

Koryn Hawthorne heeft de nieuwe videoclip voor haar nummer “Sunday” uitgebracht. De tweevoudig GRAMMY®-genomineerde, Billboard Music Award, NAACP Image Award, Dove en Stellar Award-winnaar, te zien op haar hitalbum I AM, zorgt voor een feestelijke zomerse sfeer op deze nieuwe video. Dank en lof op het soulvolle nummer, “Sunday” is mede geschreven door Hawthorne samen met Kasey Sims, Anthony Wyley, Daniel Breland en Connor J. Little.

Het jonge muziekfenomeen bracht onlangs ook een EP met aanbiddingsballads uit, ‘The Worship Project’, en lanceerde een bedrijf met de dessertwinkel The Peach Cobbler Factory in haar geboorteplaats Abbeville, Louisiana.

Geef een antwoord

Specify Facebook App ID and Secret in the Super Socializer > Social Login section in the admin panel for Facebook Login to work

Specify Twitter Consumer Key and Secret in the Super Socializer > Social Login section in the admin panel for Twitter Login to work

Specify Instagram App ID and Instagram App Secret in the Super Socializer > Social Login section in the admin panel for Instagram Login to work

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

error

Social Media