The Four Tops doen mee aan “Call” van Alexander Morris

Spread the love

Sommigen noemen hem Lex. Velen kennen hem als Alexander Morris. Het belangrijkste is dat de huidige inwoner van Los Angeles de afgelopen twee jaar nationale bekendheid heeft gekregen als de huidige leadzanger van The Four Tops. En trouwe loyalisten van Tops omarmen deze veteraan van de industrie, die werd gekozen door het overgebleven oorspronkelijke lid en mede-oprichter van de groep, Duke Fakir. Voordat hij bij deze iconen van Motown Records kwam, had Morris al een carrière opgebouwd, voornamelijk in muziekproductie, maar zijn brood en boter gaat diep in de bediening. Onnodig te zeggen dat zijn klassieke soulvolle tenorstem nooit over het hoofd mag worden gezien – onlangs een eerbetoon aan gospellegende Marvin Winans op YouTube met zijn aangrijpende versie van “Bring Back The Days of Yea and Nay”.

Eerder in 2021 introduceerde SoulTracks ‘Lex’ aan onze lezers als soloartiest om lovende reacties te krijgen met een zeldzame gebeurtenis van een tweezijdige single: “Change Comin'” en “Love’s Knockin'” van zijn aankomende cd getiteld januari. In een triomfantelijk tweede optreden op First Listen mixt Morris zijn gospel-roots en anthemische pop op een ander nummer van januari, “When You Call My Name”. Deze release door de ervaren songwriter/producer Dr. Marlin McNichols’ Angel Dove Global via Izipho Soul illustreert de muur-tot-muur motivatie over het verspreiden van oprechte liefde voor onze medemens.

Morris behandelt een helaas terugkerend onderwerp en slaat een gevoelvolle schok toe, samen met The Four Tops als achtergrondkoor: “Een bloedend hart is alles wat ik heb voor nu / Diep in mijn ziel is er meer dan je weet.” “When You Call My Name” biedt weer een winnend solo-optreden van een zeer verdienstelijk talent die enorm geniet van zijn carrière als soloartiest en met een van de tijdloze schatten van urban muziek.

Alexander Morris feat. The Four Tops – “When You Call My Name”

Geef een antwoord

Specify Facebook App ID and Secret in the Super Socializer > Social Login section in the admin panel for Facebook Login to work

Specify Twitter Consumer Key and Secret in the Super Socializer > Social Login section in the admin panel for Twitter Login to work

Specify Instagram App ID and Instagram App Secret in the Super Socializer > Social Login section in the admin panel for Instagram Login to work

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

error

Social Media