Zanger Brian Courtney Wilson brengt digitaal album “Still (Deluxe)” uit

Spread the love

3x Grammy-genomineerde Brian Courtney Wilson brengt vandaag het digitale album STILL (DELUXE) uit. Het bijgewerkte album bevat alle populaire nummers van de originele 2020-versie en twee nieuw opgenomen duetten. De nieuwe singles zijn de heruitvinding van de zwarte liefdesklassieker “Be Real Black For Me”, met Ledisi, en de vernieuwde “Fear Is Not Welcome” met Lady A’s Hillary Scott.

Deze uitzonderlijke samenwerkingen met Hillary Scott en de Grammy Award winnende artiest Ledisi met meerdere platina trio’s demonstreren zowel de brede invloed van gospelmuziek als Brians vermogen om specifieke ‘genres’ te overstijgen.

Bekend als singer-songwriter die consequent een brug slaat tussen de sound van gospel, r&b en soul. En als iemand die voortdurend buiten de gebaande paden reikt, behoudt Brian Courtney Wilson zijn kenmerkende soepele stijl in elke vertolking.

Naast de Donny Hathaway / Roberta Flack Classic “Be Real Black For Me”, en de krachtige aanbiddingsballad “Fear Is Not Welcome”, biedt STILL (DELUXE) originele opnames van de 8-track LP, inclusief de groovy ” Sure As’ en de veelzeggende ballad ‘Waiting’.

http://news.theurbanmusicscene.com/

Geef een antwoord

Specify Facebook App ID and Secret in the Super Socializer > Social Login section in the admin panel for Facebook Login to work

Specify Twitter Consumer Key and Secret in the Super Socializer > Social Login section in the admin panel for Twitter Login to work

Specify Instagram App ID and Instagram App Secret in the Super Socializer > Social Login section in the admin panel for Instagram Login to work

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

error

Social Media