After 7 vertraagt ​​het prachtig op “No Place Like You”

Spread the love

Het is vier jaar geleden dat After 7 triomfantelijk terugkeerde met Timeless, een uitstekend album dat hen opnieuw in contact bracht met hun volwassen soulpubliek en voor hen twee SoulTracks Readers’ Choice Awards won.

Sindsdien heeft de groep het verdriet van het overlijden van voormalig lid MelvIn Edmonds ervaren, maar de oprichters Kevon Edmonds en Keith Mitchell hebben zanger Danny “Skyhigh” McClain binnengehaald en zijn nu bezig met het voorbereiden van hun langverwachte album, Unfinished Business. Kevon Edmonds zegt over het nieuwe album: “Om eerlijk te zijn, waren er al vier jaar verstreken sinds we een nieuw project op de markt hadden en met de komst van de pandemie voelde het alsof het de perfecte tijd was om erin te duiken en creatief bezig te zijn. Unfinished Business spreekt gewoon over het feit dat we voelden dat er nog meer in ons was muzikaal om te ontdekken en te delen met onze fans die ons kenden en zelfs degenen die dat niet doen.”

Een paar maanden geleden gaf het trio een preview van het nieuwe album met de moderne grinder ‘Bittersweet’. En we denken dat de vervolgsingle hun oude fans nog meer zal aanspreken. “No Place Like You” is een oprecht liefdeslied van een man die de wereld heeft rondgereisd, alleen om te beseffen wat hij echt wil is de persoon die thuis op hem wacht: “Ze zeggen dat het geen plek is zoals thuis, maar er is echt geen plek zoals jij.’

Het nummer, geschreven door maar liefst negen songwriters, is een prachtige re-entry die de altijd schitterende harmonieën van After 7 en de kristalheldere eerste tenor-lead van Kevon Edmonds benadrukt. We denken dat je deze absoluut gaat graven.

Bekijk “No Place Like You” en verwelkom After 7 terug bij CDES.

After 7 – “No Place Like You”

Geef een antwoord

Specify Facebook App ID and Secret in the Super Socializer > Social Login section in the admin panel for Facebook Login to work

Specify Twitter Consumer Key and Secret in the Super Socializer > Social Login section in the admin panel for Twitter Login to work

Specify Instagram App ID and Instagram App Secret in the Super Socializer > Social Login section in the admin panel for Instagram Login to work

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

error

Social Media