Kierra Sheard and Tasha Cobbs Leonard win big in Stellar Awards

Spread the love

Kierra Sheard en Tasha Cobbs Leonard winnen groot in Stellar Awards

De Stellar Gospel Music Awards vierden zijn 36e jaar ter ere van uitmuntendheid in gospelmuziek, met ontroerende uitvoeringen die het publiek zullen verbazen dat van klanken van inspiratie houdt. De ceremonie van dit jaar, gehost door gospelhit-toppers Jekalyn Carr en Tye Tribbett, toonde een eclectische mix van gospellegendes en vaandeldragers uit de industrie, samen met de onstuitbare kracht van jonge, hedendaagse artiesten die het goede nieuws op nieuwe manieren verspreiden. De jaarlijkse viering, die op zondag 1 augustus om 20.00 uur ET/PT op BET in première gaat, onderstreepte de kracht van artiesten die stoutmoedig een Christus-gecentreerde identiteit verkondigen, de unieke geluiden van hun regio vertegenwoordigen en de rijke diversiteit tonen die gospelmuziek vult met een helende en opbeurende energie die de massa bereikt.

Een nieuwe generatie gospelartiesten kwam opdagen en toonde zich tijdens de viering als een bewijs van de blijvende kracht van het genre. Onder hen dominee Mike Jr., genomineerd voor meerdere Stellar Awards dit jaar, voerde ‘Big’ uit en presentator Jekalyn Carr droeg haar liedjes, ‘Change Your Story’ en ‘Jehovah Jireh’. Maverick City Music trakteerde het publiek op het harmonieuze geluid van ‘Jireh’ en verschillende opkomende artiesten zoals Jokia, Terrian en Nia Allen werden in de schijnwerpers gezet als opkomend gospeltalent.

Grote winnaars van de 36e Stellar Gospel Music Awards zijn onder meer Pastor Mike Jr., die werd uitgeroepen tot Artiest van het Jaar en Rap/Hip Hop Gospel Album of the Year en Urban/Inspirational Single of Performance of the Year won. Kierra Sheard werd tijdens de ceremonie gehuldigd met Song of the Year en Contemporary Album of the Year, en Maverick City Music won zowel New Artist of the Year als Album of the Year. Andere winnaars van meerdere Stellar Awards zijn Jonathan McReynolds, die werd uitgeroepen tot Male Vocalist of the Year, Contemporary Male Vocalist of the Year, en als onderdeel van een groep die Producer of the Year won; en Tasha Cobbs Leonard, wiens overwinningen onder meer Albertina Walker Female Vocalist of the Year, Praise and Worship Album of the Year en Contemporary Female Vocalist of the Year waren.

Selecteer categorieën en winnaars worden vermeld op Instagram @TheStellars. Tijdens het evenement lichtten sociale media op en genereerden meer dan twee miljoen impressies met posts met optredens, winnaars en andere opmerkelijke momenten. Het publiek en de artiesten waren verheugd om terug te keren naar een persoonlijke ceremonie nadat de Stellar Awards vorig jaar virtueel waren gegaan vanwege pandemische lockdowns. COVID-19-veiligheidsprotocollen werden vastgesteld als onderdeel van het persoonlijke evenement.

Onder de vele hoogtepunten uit ‘The Greatest Night in Gospel Music’ hebben Yolanda Adams, Tamela Mann en Avery*Sunshine de handen ineen geslagen om een ​​krachtig eerbetoon te brengen aan Lady Tramaine Hawkins, die werd geëerd met de Aretha Franklin Icon Award, uitgereikt door Toyota. Het trio voerde een medley uit met bekende nummers van Hawkins, zoals ‘Holy One’, ‘Changed’ en ‘Going Up Yonder’. De Clark Sisters, die de door AT&T uitgereikte James Cleveland Lifetime Achievement Award ontvingen, voerden ook spetterende vertolkingen uit van ‘Is My Living In Vain’, ‘Blessed & Highly Favored’, ‘You Brought The Sunshine’ en ‘His Love’. De legendarische groep ontving dit jaar drie nominaties voor de Stellar Awards.

Kierra Sheard bracht een pittige versie van “Something Has To Break” en Sheléa en Christina Bell zongen de klassieke hit “You Brought The Sunshine” van The Clark Sisters. Hoofdgenomineerde Jonathan McReynolds verhief zijn stem op de klanken van “Grace” en “Movin’ On”, vergezeld door Mali Music, en CeCe Winans barstte los met “Never Lost” en “Believe For It”.

Kijkers over de hele wereld kunnen deze dynamische optredens verwachten en ontdekken wie er in alle categorieën heeft gewonnen wanneer de Stellar Awards op zondag 1 augustus worden uitgezonden op BET, BET Her en BET Gospel om 20.00 uur. ET/PT. De show wordt ook uitgezonden op 2 augustus op BET International. De ceremonie, die op zaterdag 10 juli wordt gehouden in het Schermerhorn Symphony Center in Nashville, TN, zal van 7 augustus tot en met 5 september ook worden gehouden op verschillende markten voor nationale uitzendingen.

De Stellar Awards erkennen niet alleen de beste uitvoeringen van het jaar in het genre, maar eren ook iconen van gospelmuziek en degenen die een belangrijke rol hebben gespeeld bij het pleiten voor de gospelindustrie. Top-genomineerden voor de ceremonie van dit jaar zijn onder meer voormalig Stellar Awards-presentator Jonathan McReynolds, die dit jaar acht nominaties ontving. Anthony Brown & groepstherapie, Kierra Sheard, Maverick City Music en Pastor Mike, Jr. ontvingen elk zeven nominaties, waaronder een knipoog voor Artiest van het Jaar. Andere gevierde artiesten die meerdere Stellar-nominaties ontvingen, zijn Tasha Cobbs Leonard, The Clark Sisters, Rev. Luther Barnes en het Restoration Worship Centre Choir, het Chicago Mass Choir en gastheer Jekalyn Carr.

AT&T is er trots op de presenterende sponsor van dit jaar te zijn. Met steun van extra sponsors, waaronder State Farm (presentator van het lied van het jaar), Toyota, P&G (presentator van traditionele vrouwelijke vocalisten) en McDonald’s Inspiration Celebration Gospel Tour, zullen de Stellar Gospel Music Awards 2021 het evangelie-evenement van 2021 worden. Voor meer updates, volg The Stellar Awards op social media en check onze website.

VOOR MEER INFORMATIE, BEZOEK: WWW.STELLARAWARDS.COM EN BET.COM

Geef een antwoord

Specify Facebook App ID and Secret in the Super Socializer > Social Login section in the admin panel for Facebook Login to work

Specify Twitter Consumer Key and Secret in the Super Socializer > Social Login section in the admin panel for Twitter Login to work

Specify Instagram App ID and Instagram App Secret in the Super Socializer > Social Login section in the admin panel for Instagram Login to work

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

error

Social Media