R&B ballad inspireert tijdens herdenking Tulsa

Spread the love

Er is veel geschreven over de Tulsa Race Massacre, een trieste dag in de Amerikaanse geschiedenis, waarvan de 100ste verjaardag in 2021 wordt herdacht. En als onderdeel van deze herdenking is het aanstaande multi-artist, multi-genre project, 1921… Het Black Wall Street-muziekproject.

In mei deelden we met SoulTrackers de krachtige single van het album “The Sun Will Rise Again” van Doc Shaw ft. Lester Shaw en Retsel Shaw, een nummer dat de inspiratie liet zien die kon worden opgedaan door getuige te zijn van de geest van een bloeiende zwarte gemeenschap in de tijd van een gesegregeerd Amerika.

Doc Shaw schreef “The Sun Will Rise Again” in 1984, maar nam het onlangs op, waarbij hij zijn zonen aanspoorde om een ​​inspirerende tekst over het leven nieuw leven in te blazen na een metaforische regen door de lens van liefde. Op zoek naar een hogere vibratie, zingt Lester, die zijn wereldklasse-toeren verwierf met Nile Rodgers en Chic, “liefde is sterk genoeg om te overwinnen, laat het schijnen voor mij en jou …” In de context van de Race Massacre Centennial, het wordt een lied van verzoening voor een stad die nog steeds aan het genezen is na tientallen jaren van verbergen voor de waarheid.

Nu komt de video voor “The Sun Will Rise Again”, een dramatisch stuk dat zowel de schoonheid als de spanning rond de boodschap van dit nummer laat zien. Bekijk het hieronder, en zorg ervoor dat je het volledige 1921…The Black Wall Street Music Project bekijkt, wanneer het later dit jaar wordt uitgebracht.

Doc Shaw feat. Lester Shaw en Retsel Shaw – “The Sun Will Rise Again”

Geef een antwoord

Specify Facebook App ID and Secret in the Super Socializer > Social Login section in the admin panel for Facebook Login to work

Specify Twitter Consumer Key and Secret in the Super Socializer > Social Login section in the admin panel for Twitter Login to work

Specify Instagram App ID and Instagram App Secret in the Super Socializer > Social Login section in the admin panel for Instagram Login to work

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

error

Social Media