Jazzgitarist Tim Bowman brengt nieuw album “Smooth Vibes, Vol. 1”

Spread the love

Aanstaande vrijdag 16 juli zal de bekroonde veteraan gitarist, songwriter, bandleider, producer, ondernemer Tim Bowman Smooth Vibes, Vol. 1 op zijn IM Records-label, gedistribueerd door Purpose Jazz/Eone. Gladde Vibes, Vol. 1 is een verzameling van 10 nummers van veel van Tims favoriete nummers die in zijn muziekkluizen stonden, allemaal geschreven door Tim.

Gladde Vibes, Vol. 1 is een intiem project dat de complexiteit van Tim’s gitaarspel en zijn compositievaardigheden benadrukt, allemaal volledig gecureerd door Tim.

“Smooth Vibes, Vol. 1 staat vol met vele hoogtepunten, van de melodieuze groove van het eerste nummer “Table for Two” tot het prachtige bluesy liefdeslied “For You My Love” en inclusief de nummers met speciale gasten “Yes, No and Yes” met de soepele zang op Tim’s oude vriend Howard Smith en “The Gift” met jazzgrootheid Kirk Whalum op saxofoon. Dit project is perfect voor elke soepele, ontspannende en meditatieve afspeellijst. In deze tijden moeten we onszelf soms dwingen om een ​​stap terug te doen en te ontspannen, of het nu thuis, dineren of een lange rit op de weg is. “Smooth Vibes” helpt ons daarbij.

“Smooth Vibes, Vol. 1″ volgt Tim’s 5e nummer 1 Billboard Jazz-single “Fireball” en is zijn eerste volledige lengte sinds “Into The Blue” uit 2017, waarvan de gecombineerde nummers tot nu toe meer dan 3 miljoen streams hebben.

Fans van Tim Bowman zullen uitkijken naar deze collectie.

Geef een antwoord

Specify Facebook App ID and Secret in the Super Socializer > Social Login section in the admin panel for Facebook Login to work

Specify Twitter Consumer Key and Secret in the Super Socializer > Social Login section in the admin panel for Twitter Login to work

Specify Instagram App ID and Instagram App Secret in the Super Socializer > Social Login section in the admin panel for Instagram Login to work

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

error

Social Media