Kathy Kosins krijgt ‘Started’ op opnieuw bedachte single

Spread the love

Voor sommige artiesten is zwemmen in één creatieve baan meer dan genoeg om te hanteren. Het in handen nemen van meer dan één project kan problematisch zijn en uiteindelijk ten koste gaan van de kwaliteit. In het geval van soul/jazz singer-songwriter Kathy Kosins vindt diversiteit haar troost. Deze inwoner van Highland Park, Michigan is niet alleen een zanger die bijna 40 jaar over de hele wereld heeft opgetreden, maar heeft ook een succesvolle carrière opgebouwd in kunst en schilderkunst. Haar vermogen om te innoveren en opnieuw te bedenken is te zien op haar nieuwste single, ‘Don’t Get Me Started’.

Oorspronkelijk gearrangeerd als meer een ballad met jazzondertonen op haar Uncovered Soul-album uit 2018, wordt ‘Started’ nu opnieuw voorgesteld als meer vrolijk en vooruitstrevend, met een R&B-basis. Met opzwepende percussie en piano schetst “Don’t Get Me Started” een beeld van onverwachte liefde die het perspectief van een persoon verandert en uiteindelijk leidt tot een beslissing om al dan niet toe te geven aan de verleiding. De stem van Kosins is zelfverzekerd en past goed bij het arrangement. Haar idee om het nummer te remixen is een ode aan haar kunstcarrière. Ze beschrijft het als “flexibiliteit geven aan de kunst; opnieuw bedenken wat je maakt om het nieuw en opwindend te maken.”

Bekijk “Do not Get Me Started” en kijk uit naar meer komende releases gedurende dit jaar van een echte muzikale en artistieke curator.

Kathy Kosins – “Don’t Get Me Started”

Geef een antwoord

Specify Facebook App ID and Secret in the Super Socializer > Social Login section in the admin panel for Facebook Login to work

Specify Twitter Consumer Key and Secret in the Super Socializer > Social Login section in the admin panel for Twitter Login to work

Specify Instagram App ID and Instagram App Secret in the Super Socializer > Social Login section in the admin panel for Instagram Login to work

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

error

Social Media