All-4-One’s Jamie Jones laat ons stappen met “Sunny”

Spread the love

We hebben zanger, songwriter en producer Jamie Jones gecoverd sinds de sprong bij SoulTracks. De Grammy Award-winnaar maakte natuurlijk naam als tenorzanger in All-4-One, maar met zijn productiegroep The Heavyweights was hij ook een hitmaker voor sterren als Regine Belle, Wayne Brady en Anastasia.

Met concerten die terugkomen, gaat Jamie weer de wereld over met All-4-One, maar hij heeft ook een speciale traktatie voor zijn fans. Deze productieve songwriter zingt eigenlijk een covernummer – en nog een klassieker. Bobby Hebb veranderde “Sunny” in 1966 in een favoriet aller tijden, en nu, 55 jaar later, geeft Jamie het een coole, moderne nieuwe look.

Jamie vertelt ons: “Ik wilde iets lichts opnemen dat goed voelde. We hebben het afgelopen jaar allemaal zoveel meegemaakt en ik dacht dat we allemaal wel wat meer zon in ons leven konden gebruiken. Ik daag je uit om niet te glimlachen als je hiernaar luistert!”

De nieuwe versie van “Sunny” opent met elektrische gitaar en vingerklikken en heeft een groove die steppers in Chicago zullen graven, en een begeleidende video die Summer schreeuwt. En natuurlijk klinkt Jamie geweldig voorin.

Bekijk “Sunny” en krijg dat zonnige gevoel in je dag.

Jamie Jones – “Sunny”

Geef een antwoord

Specify Facebook App ID and Secret in the Super Socializer > Social Login section in the admin panel for Facebook Login to work

Specify Twitter Consumer Key and Secret in the Super Socializer > Social Login section in the admin panel for Twitter Login to work

Specify Instagram App ID and Instagram App Secret in the Super Socializer > Social Login section in the admin panel for Instagram Login to work

error

Social Media