D’jear en Heidi Burson willen dat je “Show Me”

Spread the love

In de muziekindustrie, wanneer chemie tussen creatievelingen wordt gevonden, is het vaak de volgende stap om de magie weer vast te leggen. Drie jaar na het internationale succes van hun eerste samenwerking, willen de Britse DJ/producer D’jear en de Amerikaanse singer/songwriter Heidi Burson de magie nieuw leven inblazen op hun nieuwste single, “Show Me”.

In 2018 bundelden D’jear en Burson voor het eerst hun krachten op de mid tempo groove “Let’s Do It”, wat resulteerde in hoorspel in verschillende markten. Op hun nieuwste track, gemaakt tijdens de piek van de COVID-pandemie, halen ze het tempo een beetje op. “Show Me” is een all-out uptempo jam gemaakt voor de dansvloer, een mix van disco en house. Burson levert hartstochtelijk een vocale detaillering van de pijn van een potentiële gemiste kans op liefde. Ondanks de ietwat sombere tekst, is de hook een gedenkwaardige en helpt om de sfeer van het nummer te dicteren.

D’jear en Heidi Burson zijn van plan om later dit jaar aparte albums uit te brengen. Bekijk in de tussentijd hun nieuwste gezamenlijke single “Show Me”, een andere mooie combinatie waarvan we hopen dat deze in de toekomst tot een volledig samenwerkingsproject zal leiden.

“Show Me” – D’jear feat. Heidi Burson

Geef een antwoord

Specify Facebook App ID and Secret in the Super Socializer > Social Login section in the admin panel for Facebook Login to work

Specify Twitter Consumer Key and Secret in the Super Socializer > Social Login section in the admin panel for Twitter Login to work

Specify Instagram App ID and Instagram App Secret in the Super Socializer > Social Login section in the admin panel for Instagram Login to work

error

Social Media