Garcia, Walker & Durrell Praying for Rain

Spread the love

Als productiegoeroe achter de soul-dance-outfit Driza Bone uit de jaren 90 maakte Vincent Garcia gedenkwaardige remixen van inmiddels klassieke hits van onder meer Mary J. Blige, Jody Watley en Lisa Stansfield. Na meer dan een decennium grotendeels buiten de schijnwerpers te hebben doorgebracht, werkte hij in 2014 samen met multi-instrumentalist Mark Walker om het zachte en nostalgische ‘Praying for Rain’ te maken, geleid door de in de VS gevestigde Vince Durrell.

Hoewel het nummer opmerkelijke aandacht trok door opname op een Soul Togetherness-compilatie, werd het album met dezelfde titel op de plank gehouden – tot nu toe. Recente interesse in een cover van wijlen Beloyd Taylor’s “Get into Your Life” heeft het Garcia Walker & Durrell-project weer tot leven gebracht via Soul Intention Records. Tegelijkertijd ontdekken meer soulfans “Praying for Rain”, die de relaxte vocale aantrekkingskracht van Durrell, het songwriting-ambacht van Walker en de productiekennis van Garcia gaan waarderen.

Luister naar Garcia Walker & Durrell’s oprechte “Praying for Rain” en laat ons weten hoe het bij jou voelt.

Garcia Walker & Durrell – Praying for Rain”

Geef een antwoord

Specify Facebook App ID and Secret in the Super Socializer > Social Login section in the admin panel for Facebook Login to work

Specify Twitter Consumer Key and Secret in the Super Socializer > Social Login section in the admin panel for Twitter Login to work

Specify Instagram App ID and Instagram App Secret in the Super Socializer > Social Login section in the admin panel for Instagram Login to work

error

Social Media