Travis Greene brengt nieuw album “Oil + Water” uit op 20 augustus 2021 | BEKIJK NIEUWE VIDEO voor “Olie & Water” feat. Anthonie Hamilton!

Spread the love

Chart-topper Travis Greene blijft het onverwachte leveren, terwijl hij zich opmaakt voor de release van zijn nieuwste album Oil + Water. Greene brengt een nieuw nummer uit voor het titelnummer “Oil & Water” (feat. Anthony Hamilton), dat nu beschikbaar is als een instant grat-nummer met pre-order voor het album. Twee andere nummers, “Hold On Me” (feat. Kirk Franklin en John P. Kee) en “Easter” (feat. Todd Dulaney), zijn ook direct beschikbaar met pre-order album bij aanbieders van digitale muziek.

Door de officiële video voor “Oil & Water” uit te brengen in een op juke joint geïnspireerde uitvoering met Hamilton, viert Travis Greene Gods oneindige liefde, als een uitstorting van olie en stromend als water, op het door een gitaar aangedreven titelnummer. Het nieuwe album Oil + Water van de muzikale pionier staat gepland voor vrijdag 20 augustus en bestaat uit tien nummers.

Door op elk nummer te schrijven en te produceren, deelt Greene een vreugdevolle viering van de hoop en overvloed in Gods liefde. Zijn album maakt een verfrissende mix van moderne geluiden en rijke harmonieën en bevat extra optredens van Tasha Cobbs Leonard, Kierra Sheard-Kelly, Le’Andria Johnson, Mali Music, Darrel Walls, D’Nar en Madison Binion.

De eerste single “Hold On Me” is nu uit op Gospel radio. In navolging van zijn eerdere #1-singles als “Good and Loved” (feat. DOE), “Won’t Let Go”, “You Waited”, de RIAA®-Certified Gold #1-singles “Made A Way” en “Intentional”, de vijfvoudig GRAMMY®-genomineerde, Billboard Music Award, Dove en Stellar Award-winnaar blijft lof en hoop geven op zijn nieuwste album, voor de krachtige kracht, gratie en wijsheid die te vinden is in God als de bron voor alles en nog wat wij hebben nodig. Greene is de leidende bediening om zowel de kerkelijke als de onkerkelijke te bereiken. Greene is co-pastor van zijn in Columbia, SC gevestigde kerk Forward City met zijn vrouw en mede-oprichter Dr. Jackie Greene, met zijn berichten die online en via zijn sociale kanalen voor de wereld beschikbaar zijn.

Travis Greene: Oil + Water album is nu beschikbaar voor pre-order.
https://TravisGreene.lnk.to/PreSaveMyNewAlbum!WW

http://news.theurbanmusicscene.com/

Geef een antwoord

Specify Facebook App ID and Secret in the Super Socializer > Social Login section in the admin panel for Facebook Login to work

Specify Twitter Consumer Key and Secret in the Super Socializer > Social Login section in the admin panel for Twitter Login to work

Specify Instagram App ID and Instagram App Secret in the Super Socializer > Social Login section in the admin panel for Instagram Login to work

error

Social Media