Britse r&b-zangeres Beth Macari brengt nieuwe single ‘Love You More’ uit op 30 juli 2021

Spread the love

Na haar feelgood-single ‘Gotta Get Back’, die #5 in de UK Soul Charts bereikte, is Newcastle’s beste soulartiest Beth Macari terug met een oprecht R&B-gebogen nummer ‘Love You More’ op 30 juni. Op het nieuwe nummer verwisselt ze de dansvloervibes uit de jaren 90 van haar vorige release voor een meer zwoel, jazzgedreven soulgeluid. Beth doet denken aan vroege Alicia Keys en Lauryn Hill en kanaliseert enkele van de muzikale invloeden die ze nog niet in haar muziek heeft verkend. Nadat ze het nummer aan de eettafel had geschreven met haar vriend, whisky dronk en samen een liefdesverhaal opbouwde, schijnt Beth Macari’s organische creativiteit door in deze open en eerlijke liefdesbrief.

Beth Macari over de inspiratie achter de track:

“Love You More werd aanvankelijk geschreven als een liefdesbrief, het creëren van een verhaal van een intense en diepe liefde, en dat gevoel van nooit meer zonder elkaar willen zijn. Ik heb dit soort schrijven nog niet eerder onderzocht met mijn teksten, ik heb echt genoten van het creatieve proces en ik ben blij dat ik iets fictiefs heb kunnen maken, maar dat ik me er uiteindelijk toch in kon vinden.”

Beth Macari heeft altijd geweten dat muziek maken het pad in haar leven was voor haar, van optreden op 15-jarige leeftijd en het uitvoeren van muziektheater, muziek bleef in de voorhoede van haar geest tot in het volwassen leven. Beth is een sterke pleitbezorger voor het horen van vrouwenstemmen in de industrie en hoopt een boodschap van vrouwelijke empowerment over te brengen in haar muziek en op haar platform.

Met haar laatste single die nog steeds in de Top 30 in de UK Soul Charts stuitert dankzij uitgebreid hoorspel op het soulcircuit, heeft Beth Macari ook veel steun gekregen van BBC Radio en Nicole Scherzinger, frontvrouw van The Pussycat Dolls, die Beth haar stem vertelde “kwam van het kindje Jezus”. Beth zal deze zomer in heel het VK optreden, inclusief een headlineshow in Hoochie Coochie, de beste soullocatie in Newcastle, evenals de gevestigde basislocatie The Bedford in Londen en een supportslot met X Factor-winnaar Alexandra Burke in september.

Opgenomen en geproduceerd door Phil The Beat, staat ‘Love You More’ gepland voor release op 30 juli, met de officiële release van de videoclip kort daarna op 6 augustus.

Geef een antwoord

Specify Facebook App ID and Secret in the Super Socializer > Social Login section in the admin panel for Facebook Login to work

Specify Twitter Consumer Key and Secret in the Super Socializer > Social Login section in the admin panel for Twitter Login to work

Specify Instagram App ID and Instagram App Secret in the Super Socializer > Social Login section in the admin panel for Instagram Login to work

error

Social Media